|
Andazol surup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 32 Dakika önce Saat 22:19 |
Merhaba Kadir bey kızın 3 yaşında 16 kilo daha önceden okudum cevaplarınızdan iki ölçek verip 3 hafta sonra tekrar 2 ölçek
vermeniz gerektiği yazıyordu ben de bu şekilde uygulayabilir miyim eczaci 3 gün üst üste birer ölçek 3 hafta sonra tekrar 3 gün üst üste birer ölçek vermemi sôyledi kilosuyla ilgili değişiklik olur mu cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Andazol, pek çok farklı barsak solucanlarına karşı etkilidir AMA, dozları farklıdır!
Türkiye'de her şeyde olduğu gibi Eczacılık eğitimi de yerlerde sürünür. İlaçların içini bile okuyup, anlamaktan acizlerdir. Köpeklerden bulaşan Kist hastalığında: (60 kilo altı) 28 gün verilir. Helmint enfeksiyonlarında (bizim konumuz): TEK DOZ alınır, 3 hafta sonra tekrar edilir Domuzlardan geçen(Trişin hastalığında): Günde tek doz ve 15 gün alınır. Giardiasis: Günde tek doz ve 3 gün alınır. Ben ne dersem odur! Gerisi beni hiç ilgilendirmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|