Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Andazol şurup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Andazol şurup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sezennn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sezennn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Andazol şurup
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 16:31
Merhabalar, 
kızım 1 ay sonra 3 yaşında olacak. Bağırsak parazitlerinden şüpheleniyorum. Mesajlarınızı okudum ve Andazol şurubun bir zararı olmadığını, kullanılabileceğini yazmışsınız. Ben de her ihtimale karşı kullanalım istiyorum fakat ilk dozdan sonra siz 10 gün yazmışsınız, internette prospektüsünde 2 hafta gördüm ve çeşitli parazitler için farklı dozlar ve süreler yazılmış. Kafam karıştı.
3 yaş ve yetişkin olarak biz hangi dozlarda ve ne zaman kullanalım? Tekrar dozunu da yazabilir misiniz? 

Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119435
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 19:39
    " fakat ilk dozdan sonra siz 10 gün yazmışsınız,"
Nerede yazmisim????
3 hafta ara derim.  Tabi; bu soylediklerim; Kilkurdu, Ascaris tipi solucanlar icin. Digerlerinde farkli olabilir 
ama hicbir zaman "10 gun ara" demis olamam. 
Yukarı Dön
Sezennn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sezennn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 1 Dakika önce Saat 22:54
Kusura bakmayın, ben yanlış hatırlamış ya da başka bir ilaçla karıştırmış olmalıyım. 
Parazit için tahlil yaptırmadık. Fakat çoğu gece salyası akıyor. Gündüzleri konuşurken salyası bol oluyor çoğunlukla. Popo kaşıntısı son 2 ay içinde sık olmasa da ara ara olmuştu. (Bezi bıraktıktan sonra oldu, belki popusunu silerken arada tahriş etmiş olabilir miyim bilmiyorum.) Genelde uyuduktan 2-3 saat sonra uyanıyor. Gece uyandığı da oluyor ama tabii biz yetişkinler de gece uyanabiliyoruz, konuyla ilgilisi belkide yoktur. 3-4 gündür burun etrafı hafif kırmızı ve küçük pıtırcıklar var, alnında da hafif var fakat kızarık değil. Son zamanlarda dikkatimi çekenler bunlar. Parazitle bağlantısı belki yoktur bazılarının ama dikkatimi çeken her şeyi yazmak istedim, siz daha iyi bilirsiniz. 

Kızım 3 yaşında, 15 kg. Andazolun şurup ve hap şekli varmış sanırım. Kızım ve yetişkinler olarak biz hangi formunu ne ölçekte ve tekrar dozunu nasıl kullanalım hocam? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119435
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 18 Dakika önce Saat 03:37
Surup sekli cocuklar icin, Hap sekli eriskinler icin.
Ilacin icini iyi okuyun!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.