Anaokulu mu? Kreş mi? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Yazar | |||||
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 15:08 | ||||
Bence daha fazla kendinizi küçültmeyin. Biz bunları yemeyiz "Ayten Bey"... Satıcı olduğunuzu biliyoruz. Sivas'ta ikamet ettiğinizi biliyoruz. İsminizi biliyoruz. Hatta fotoğraf karelerinden cisminizi de biliyoruz. Yavuz hırsız misali beni terbiyesizlikle itham eden siz, terbiyesizliğin alasını yapıyorsunuz! Bir üyemize gönderdiğiniz ahlak dışı mesaj da zaten sizin terbiyenizi yeterince gösteriyor. Başka söze gerek yok... Yöneticimize durum iletildi. Üyeliğiniz en kısa sürede silinecek.
|
|||||
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 23:29 | ||||
neler neler olmus yeni gördüm
duygu süpersin,hicbirseyde kacmiyo ha senden |
|||||
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|||||
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 09:13 | ||||
Belli satıcı değil kullanıcısınız... Ama biraz fazla kaçmış bu sefer... Altın vuruş ne zaman, biliyorsanız haber verin de belediye ekiplerine haber verelim. Ortalık kokmasın... |
|||||
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:47 | ||||
Dün bir kolejin anasınıfı öğretmeni ile görüştüm,(yanlış anlamayın koleje vermeyecem)Tanıtım yapıyorlardı Zuhal oynadı bende biraz konuştum öğretmenle,kesinlikle oyun çağında olan çocukların ilkokula başlamalarını uygun bulmadıklarını söyleiler.BEnde kızımı tanıyorum,onun için erken olduğunu düşünüyorum dedim..Eylülde okula açıldıktan 2 ay sonra kızım 6 yı dolduracak ama,ben yinede istemiyorum.Okuldan bıkacak,çocuğum zaten çocukluğunu yaşayamadıBen önümüzdeki dönem ilokulu hiç istemiyorum bakalım Düzenleyen emine - 07 Mar 2012 Saat 16:51 |
|||||
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:52 | ||||
bu yeni sistem olursa zaten 2007lileride alıcaklar,isteğe bağlımıdır bu durum bilmiyorum,öyle benim çocuğum hazır değil göndermemek oluyomuki acaba.çocuklarımız resmen kobay ya
|
|||||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|||||
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:55 | ||||
Bir çok anne aynı fikri savunup ona göre hareket ederse dayatma düzen değişir belki,canımızı mı alacaklarYok öyle kendimiz yeterince belli bi düzene kurban gittik şimdiye kadar,çocuklarımızdamı kurban olsun
|
|||||
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:57 | ||||
Altın vuruş,satıcı kullanıcı espirileri süper olmuş amaGergin girdiğim konudan gülerek ayrılıp kızımı okuldan alayım |
|||||
Beyza
Moderatör Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8752 |
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 15:06 | ||||
İşte AK Parti'nin kararıAK Parti grubu eğitim sisteminde planlanan değişiklik önerisindeki okula başlama yaşı ile ilgili düzenlemeye gitti. AK Parti'nin okula başlama yaşı ile ilgili kararı:AK Parti grubu önerisindeki |
|||||
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|