Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anaokulu mu? Kreş mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnaokulu mu? Kreş mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 15:08
Bence daha fazla kendinizi küçültmeyin. Biz bunları yemeyiz "Ayten Bey"...

Satıcı olduğunuzu biliyoruz. Sivas'ta ikamet ettiğinizi biliyoruz. İsminizi biliyoruz.
Hatta fotoğraf karelerinden cisminizi de biliyoruz.

Yavuz hırsız misali beni terbiyesizlikle itham eden siz, terbiyesizliğin alasını yapıyorsunuz!
Bir üyemize gönderdiğiniz ahlak dışı mesaj da zaten  sizin terbiyenizi yeterince gösteriyor. Başka söze gerek yok...

Yöneticimize durum iletildi. Üyeliğiniz en kısa sürede silinecek.
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 908
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 23:29
neler neler olmus yeni gördüm
duygu süpersin,hicbirseyde kacmiyo ha senden
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2821
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 09:13
Orjinalini yazan: ayten ayten Yazdı:

Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Arkadaşlar "ayten" nickli üye bir satıcıdır ve reklam amaçlı üye olmuştur. Sitedeki kimlik bilgileri de yanlıştır. Dikkate almayınız.

Teşekkürler...
asıl biz teşekür ederiz....Clown
Harikasın Duygucuğum , araştırıyosun   her üyenin soyunu sopunuLOLLOL  Bu hükümetide geçtin..LOLLOLLOL.LOLkorkmaya başladım senden.LOL

çok teşekkürler canım  Clown

isterseniz bide ben sizi araştırayım ne dersiniz hanımlar ayrıca ben satıcı falan değilim terbiyesizlik yapma

Belli satıcı değil kullanıcısınız... Ama biraz fazla kaçmış bu sefer...

Altın vuruş ne zaman, biliyorsanız haber verin de belediye ekiplerine haber verelim. Ortalık kokmasın...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:47
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

irme hakkınızda hayırlısı olsun canım ne güzel karar vermişsiniz..
bizde %95 2007 lerle gönderme kakarı almışken olay birden bire değişti . bazı sebeplerden dolayı malesef 2006 larla ilk okula başlayacak . çok tereddütlerim varr ama hayırlı olsun diyorum
Zehra bu kararın hala geçerli mi yoksa değişti mi?
Dün bir kolejin anasınıfı öğretmeni ile görüştüm,(yanlış anlamayın koleje vermeyecem)LOLTanıtım yapıyorlardı Zuhal oynadı bende biraz konuştum öğretmenle,kesinlikle oyun çağında olan çocukların ilkokula başlamalarını uygun bulmadıklarını söyleiler.BEnde kızımı tanıyorum,onun için erken olduğunu düşünüyorum dedim..Eylülde okula açıldıktan 2 ay sonra kızım 6 yı dolduracak ama,ben yinede istemiyorum.Okuldan bıkacak,çocuğum zaten çocukluğunu yaşayamadıCryBen önümüzdeki dönem ilokulu hiç istemiyorum bakalımConfused

Düzenleyen emine - 07 Mar 2012 Saat 16:51
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:52
bu yeni sistem olursa zaten 2007lileride alıcaklar,isteğe bağlımıdır bu durum bilmiyorum,öyle benim çocuğum hazır değil göndermemek oluyomuki acaba.çocuklarımız resmen kobay yaErmm
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:55
Bir çok anne aynı fikri savunup ona göre hareket ederse dayatma düzen değişir belki,canımızı mı alacaklarAngryYok öyle kendimiz yeterince belli bi düzene kurban gittik şimdiye kadar,çocuklarımızdamı kurban olsunTongue
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2012 Saat 16:57
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Orjinalini yazan: ayten ayten Yazdı:

Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Arkadaşlar "ayten" nickli üye bir satıcıdır ve reklam amaçlı üye olmuştur. Sitedeki kimlik bilgileri de yanlıştır. Dikkate almayınız.

Teşekkürler...
asıl biz teşekür ederiz....Clown
Harikasın Duygucuğum , araştırıyosun   her üyenin soyunu sopunuLOLLOL  Bu hükümetide geçtin..LOLLOLLOL.LOLkorkmaya başladım senden.LOL

çok teşekkürler canım  Clown

isterseniz bide ben sizi araştırayım ne dersiniz hanımlar ayrıca ben satıcı falan değilim terbiyesizlik yapma

Belli satıcı değil kullanıcısınız... Ama biraz fazla kaçmış bu sefer...

Altın vuruş ne zaman, biliyorsanız haber verin de belediye ekiplerine haber verelim. Ortalık kokmasın...
Bişiyler olmuş burada,tüh ben kaçırıyorum herşeyiLOLLOLBu kişi silindiği halde ismiyle tekrar mesaj mı atmış?
Altın vuruş,satıcı kullanıcı espirileri süper olmuş amaLOLGergin girdiğim konudan gülerek ayrılıp kızımı okuldan alayımBig smile
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 15:06

İşte AK Parti'nin kararı

AK Parti grubu eğitim sisteminde planlanan değişiklik önerisindeki okula başlama yaşı ile ilgili düzenlemeye gitti.

AK Parti'nin okula başlama yaşı ile ilgili kararı:

AK Parti grubu önerisindeki okula başlama yaşını 1 yaş geri çekme kararından vazgeçti. Düzenlemede okula başlama yaşı 7 olarak kalmaya devam edecek.
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.