Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8380
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:21 |
Gamze Yazdı:
İrmem hoşgeldin özledik valla
okul konusunu biraz daha düşün derim, ben yaşıtlarımla gidemeyeceğim diye çok ağlamıştım ileriki senelerde Derin'i etkilemesin canım...Hayırlısı olsun çocuklarımıza herşeyin en güzelini, en iyisini versin Rabbim |
Hoşbuldum Gamze bende özledim sizleri ama her zaman gelemiyorum işte... Okul korkusunun yada ileride eğitim öğretimde sorun yaşamasını istemediğim için böyle yapıyorum,çok araştırdım + larını ve - lerini..Eğitim öğretimde sıkıntı yaşayacağına ,başarısızlık duygusuna kapılacağına geç başlaması daha iyi diyorum, zaten şuanda ekim-kasım-aralık doğumlu çocukların pekçoğunun velileri geç başlatmayı düşündüğü için (en azından benim çevremde) yaşla ilgili bir sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum,hakkımızda hayırlısı tatlım,Allah utandırmasın artık
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 12808
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:28 |
amin canım hayırlısı olsun o zaman bizim bebişler beraber okula başlayacak
|
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
|
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:35 |
Gamze Yazdı:
amin canım hayırlısı olsun o zaman bizim bebişler beraber okula başlayacak |
Evet tatlım Dora 2007 di dimi?? beraber başlıcaklar hayırlısıyla inş
|
|
|
febaa2
Kıdemli Üye
Puanlar: 1748
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:39 |
arkadaşlar merhaba bu arada 0-3 yaş arası kurumlara kreş 3-6 yaş eğitim verilenlere anaokulu deniyormuş bende yeni öğrendim yani kuzular 36 ayı dolduruna artık resmi olarak anaokulu çocuğu oluyorlarmış bizim kız 3 yaşında 5 yaşında anaokuluna göndereceğiz 6 doluncada okula alıyorlar zaten ben çalışmadığım için evde zaman geçirmesini daha uygun buluyorum birde ben anaokuluna gitmedim bizim zamanımız farklıydı diyeceksiniz belki ama akademik başarım iyiydi çevremdekiler baskı yapıyor yok çocuk daha başarılı olur falan diye ama bence bir yıl anaokulu yeterlidir zaten sonra hep okul hep okul değilmi
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 12808
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:43 |
|
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
|
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:49 |
febaa2 Yazdı:
arkadaşlar merhaba bu arada 0-3 yaş arası kurumlara kreş 3-6 yaş eğitim verilenlere anaokulu deniyormuş bende yeni öğrendim yani kuzular 36 ayı dolduruna artık resmi olarak anaokulu çocuğu oluyorlarmış bizim kız 3 yaşında 5 yaşında anaokuluna göndereceğiz 6 doluncada okula alıyorlar zaten
ben çalışmadığım için evde zaman geçirmesini daha uygun buluyorum
birde ben anaokuluna gitmedim bizim zamanımız farklıydı diyeceksiniz belki ama akademik başarım iyiydi çevremdekiler baskı yapıyor yok çocuk daha başarılı olur falan diye ama bence bir yıl anaokulu yeterlidir
zaten sonra hep okul hep okul değilmi |
Zaten ömürleri boyunca okuyacaklar,1 yıl daha çocukluğunu yaşasın istiyorum..
|
|
|
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:50 |
Gamze Yazdı:
|
sorma gamze,resmen şaka gibi
|
|
|
febaa2
Kıdemli Üye
Puanlar: 1748
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:59 |
kimseye baskı olmasın ama çevremdeki çocuklar sabah kalkıp gitmekten özellikle küçük yaşta olanlar şikayetçi yok öğleden sonra bir kaç saatliğine boyama falan için gönderilbilse ona daha sıcak bakacağım vede anaokullarında çocuklara öyle müsamaa göstermiyorlar özellikle devlerse bağrış çağrış ister istemez çok oluyor devler okuluna göndericek olanlar şimdiden hazırlansın birde yok bizim öğretmen iyi falan ona aldırmayın o sizlere gösterilen yüz 20 çocula o yüz biraz değişir haliyle
|
|