|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2016 Saat 21:50 |
Hocam kızım 23 aylık.. 12 kilo.. üç gündür ateşliydi.. ateşi39 civarı olunca fitil ve dolven calpol kullandım fakat pek inmedi.. şimdi hastaneden dönüyoruz.. serum ve hava vereceklerdi kabul etmedim. 1/3 novalgin iğne yapıldı duş aldırdık hastanede.. boğazda kızarıklık iltihap olduğunu ve idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini söyledi.. idrar tahlilini yrn yaptırcam. Verilen ilaçlar parol amoklavin ve apireks.. ilaçları kullanıyım mı hocam..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; antibiyotik gereken durumlar, son derecede nadirdir. Agizda pis koku ve dil ustunde kalin-kirli bir pas tabakasi yoksa, Grip demektir, hicbir ilaci kullanmayin, atesini de dusurmeyin.Bu konuyu eski maillerden ve makalelerimden okuyup ogrenin.. Ates konusu; Turk doktorlarinin zannettigi gibi degildir. Ilaclarin hicbirini kullanmayin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|