Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - amipmi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumamipmi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mst01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: amipmi?
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 17:39
sayın hocam amiple ilgili tüm geçmiş konuları okudum ama kararsız kaldım tahlilde 6-7 lökosit ve amip kisti görüldü yazıyo, benim oğlum 2 ay 5 günlük, kakası hardal sarısı sanki kahveye yakın ama tam kahve değil rengi sürekli değişiyor bazen altın sarısı oluyo bi arada yeşil oluyodu, bazen güvercin kakası kadar yapıyor bazende taşacak kadar çok, genellikle cıvık ve kokulu ama kan falan görmedik sanki,kakasını sürekli ıkınarak ve sancılı yapıyor genelliklede kakasını gazla beraber yapıyor, uykusundan acıyla kıvranarak ve ağlayarak uyanıyor, ateşi iştahsızlığı yok, son 10 günde 370 gr almış doktor flagy şurup verdi 10 gün 2x1 ölçek dedi kullanmadan sormak istedim sizce kullanmalımıyım gerçekten amipmidir şimdiden teşekkürler sürekli kakasını takip etmekten yorulduk valla
mst01
Yukarı Dön
mst01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 17:47
bide küçük kakalarını da sayarsak günde 7-8-9 kere kaka yapıyor acaba gazla mı kaçırıyor güvercin kakası kadar olanları
mst01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119903
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 20:38
Sizde de ayni; uckagit var, sakin bu sahtekarlarin kurbani olmayin. Sadece asiri beslediginizden dolayi kaka o sekli aldi, beslenme aralarini acarsaniz, o gorunum duzelir.. Beslenme aralarini acamiyorsaniz ve cocuk rahat ise, bir sikintisi yoksa, aynen devam da edebilirsiniz, kakaya da kafanizi takmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.