Alt karın ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2024 Saat 16:56 |
Temmuz 2021 doğumlu oğlum 2 hafta önce grip oldu. Okula giden abisinden geçti. Griple ilgili bir sıkıntısı olmadı. Burun akıntısı ve öksürük oldu. Ateşi çıkmadı. Öksürük tek tük devam ediyor. Burun akıntısı bitti. Abisinden sonra hasta olur. Ondan önce iyileşir. Asıl sıkıntımız grip olduğundan beridir bir karın ağrısı hasıl oldu. Griptendir dedim önemsemedim. Fakat gün içerisinde 10 kez karnım ağrıyor diyor. Sokağa çıkınca bile ağrıyor diye kucağına al diyor. Neresi ağrıyor dediğimde eliyle kasık bölgesinin biraz üstü sağ tarafını gösteriyor. Kaka yapmada ve gaz çıkarmada problem yok. Yemesinde içmesindede problem yok. Lakin sonrasında karnım ağrıyor diyor. Ben zorlamıyorum yesin diye. 100 cm 16 kg
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Karın ağrıları:
Gelip-giden karın ağrıları önemli değildir. Ameliyatlık olanlarda; agri HİÇ geçmez devamlıdır ve şiddeti giderek artar. Ara ara olanlar;Gaz ve ishal başlangıcıdır. 3 günden uzun sürenlerde barsak solucanı olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|