Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alnının üzerine düştü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalnının üzerine düştü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
candor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: alnının üzerine düştü
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2011 Saat 20:35

Doktor bey merhaba

21 aylık olan oğlum 2 gün önce alnının üzerine parkenin kenarlarında olan duvara yapışık perdelik dedikleri yere düştü biraz daha keskin olsaydı kesin alnı yarılırdı… ayağa kalktığında saç bitiminden yarım santim aşağıda alnında 2cm uzunluğunda yarım santim genişliğinde göçük vardı göçüğün derinliği çok değildi yarım santim beklide daha az buz tuttum 20 dk. Kadar göçük ilk 5 dk. Da Yok oldu hafif bir morarma var bugün fark ettim kaşlarını yukarı kaldırdığında göçüklük olduğu belli oluyor birde elimle dokunduğumda göçüklüğü hissediyorum elimide hafif hafif bastırınca hırt hırt ses geliyor kulağımla duymuyorumda elimde hissediyorum… durum bu

Doktora gitmelimiyim gidersek film ister diye pek gitmek istemiyorum kesin gitmeliysek ortepediye mi gideceğiz?

bu düzeltmeyi sabah yazıyorum biraz önce uyandı oğlum alnını göstererek acıyor diyor 

Düzenleyen candor - 15 Eki 2011 Saat 09:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118576
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2011 Saat 09:52
Bu saatten sonra bir şey yapmanıza gerek yok. Kafatasında kırık bile olsa, araz vermediği için gene bir şey yapmanıza gerek yok. Gitmeniz gerekse idi, Ortopedi değil, Beyin cerrahına gitmeniz gerekirdi.  
Yukarı Dön
candor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2011 Saat 09:56
ağrısı hep devam edermi ve anlayamayacağımız bir araz vermiş olabilirmi ileride çıkabilecek şimdiden önleyebileceğimiz.......:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118576
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2011 Saat 12:27
Hayati tehlike ( kalp ve solunum ritminde bozukluk) olmadıkça ne ameliyat ne bir şey yapılır. Ateş düşürücü ilaçlar ağrıda giderir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.