Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Et Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ali nazik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuali nazik

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Konu: ali nazik
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 19:22
bazıları kuşbaşı etle yapıyor ama ben kıymayla yapıyorum işte benim ali nazik yemeğim
 
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 19:26
LOLe tarif hanicik

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 19:27
Orjinalini yazan: PinarTN PinarTN Yazdı:

bazıları kuşbaşı etle yapıyor ama ben kıymayla yapıyorum işte benim ali nazik yemeğim
 
amaninnnnnnnn ne guzel tam pidenin ortasina koyacaksin yeceksinLOLLOLLOL

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 20:06
Ali nazik bizim burda kesinliklekuşbaşı ile yapılır.
ama çok güzel görünüyor ellerine sağlık
açım biderejimdeyim pehTongueLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 20:18

ben yazdan közleyip buzluğa attığım patlıcanlarla yaptım. tereyağında tuzla biraz çevirdim . tabağın en altına güzelce yaydım. ayrı bir tavada kıymayı soğanla kavurup biraz da salça ekleyip baharatla tatlandırdım. tabağa yaydığım patlıcanın üzerine birazcık da koyu kıvamlı yoğurdu çırpıp koydum. en üste de kavurduğum kıymayı ekledim. ben böyle yapıyorum belki orijinal tarifi farklıdır.

Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 20:24
beğendiğinize sevindim arkadaşlar Clown
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 20:32
hımmmmmmmm süper görünüyoo
ellerine sağlık pınarcımBig smile pek bi beceriklisin maaşallahLOL
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 20:38
teşekkürler şekerim elimden geldiğince işteApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.