|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2014 Saat 20:55 |
|
Sakin bana yazmadan, "kulagi icin" herhangi bir islem yapmayin.
|
|
![]() |
|
helin
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 15:32 |
|
hocam kulaktaki basınç ve sıı toplamı ne kadar sürer.oğlum hala zor yüksek sesle duyuyor.ben illadin kullanıyorum 3 gün sonra serum fizyolojik veriyorum 3-5 gün sonra tekrar illadin kullanıyorum.bir aydır zor duyuyor alerji ilaçlarını ibramin cold mu ne o ilacı ve antibiyotiği vermiyorum.doktarda kesinlikle oğlun alerjik yapılı kesinlikle geniz eti alnmalı yoksa tedavi ettirmezsen kulaktaki enfeksiyon beyne vuru menenjit geçirir ölüme götürür diyor insanı canevinden vuruyorlar oğlun bilişsel fiziksel geri kalır diyor ama oğlum hastaliklarla boğuşmasına rağmen uzamış ona göre10 ayda 5 cm azmış geri kalacakmış.bilişsel diyorda bu çocuk anaokuluna gidiyor daha 57 aylık öğretmeni birinci sınıf seviyesinde algılaması çok iyi diyor.insanı çıldırtacaklar bunlar ne yapacağımı şaşırdım inanın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 19:11 |
|
SAKIN; O tavsiye edilen ameliyatlari yaptirmayin... Tam tersine, allerjik bunyedeki cocuklarda "Bademciklerin" alinmasi, Astim'a yol acabiliyor..
Bu doktorlardan UZAK durun... Soyledikleri her laf; YALAN... BUNU DIYEN: " kulaktaki enfeksiyon beyne vuru menenjit geçirir ", once gitsinde; "Seroz Otit" ile "Purulan Otit" arasindaki farki ogrensin.. Viral olan bu "Seroz Otit" (Efuzyonlu Otit) ler, ASLA BEYNE vuramaz, Menenjit yapamaz. Ayricada, ona: "Otojenik Beyin Absesi" denir. Bunun da en buyuk sebebi,hastalara; devamli Antibiyotikli "Kulak damlalari" veren KBB doktorlaridir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|