Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik öksürük?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjik öksürük?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bdk.Gkhn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdk.Gkhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik öksürük?
    Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2024 Saat 14:55
6 yaşında kızım uykuya dalmadan birşey yetip yatarsa gece boyu öksürüyor,  süt ve süt ürünleri ve çilek yediği zaman kuru öksürük oluyor.  Bu durum için nasıl bir yol izleyebilir, doktorlar alerjiyi tespit edip, tedavi öneriyor, fakat bu yaşta alerji testi yaptırmakta istemiyorum, bu konuda ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim Hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2024 Saat 19:45
Ne allerjisi?
Ne testi?? 
Ne tedavisi?
Bu gibi Türk doktor palavralarına kanmayın. 
Bunun gibi doktorlar, ASLA Grip teşhis etmezler!! Tamamına Astım veya allerji derler. 
6 seneden beri hiç Grip tanısı kondu mu?? Yerseniz!
"Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekkürlerim ve 1 senelik tecrübelerim" yazısını mutlaka okuyun. 
Yukarı Dön
Bdk.Gkhn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdk.Gkhn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2024 Saat 21:17
Hocam bunların hepsini takip ediyorum, ilaç meselesinde de sizin dediklerinize göre hayat yaşıyorum. Fakat bu özellikle gece öksürüğü meselesini çözemedim, hiç ilaçta kullanmadık, sadece sorulduğum Dr arkadaşlar test yaptırabilirsin diyor ama 6 yaşında çocuğa test istemiyorum. Çokta önemli değilse 3 4 sene takip etip, eğer alerjik bişey varsa o zaman test mi yaptırsam veya ne yapmalıyım sizce
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2024 Saat 23:05
Yastığını yükseltin, yatmadan önce sıcak buhar, 10 dakika uygulayın.
Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.