Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik astım??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerjik astım??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik astım??
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 16:34
Dr bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Benim sorum da şöyleki.15 aylık oğlum 21 haziranda başlayan bir geniz akıntısı -ardından balgamlı kusma ve morarma dercesinde ağlama ile şikayetleri başladı.faranjit dendi.otit dendi.buşon ödem yapmış dendi.yaklaşık 2 ay boyunca sürekli değişik antibiyotik ve tıkanmaları için vent.pulmcrt nebiül verildi.fakat şik.devam etmesi üzerine özel bi hast.gittiki.ıgE bakılıp 97 -çok yüksek alerjik astım deyip singler saşe başlandı.ben onu içiremedim.çünkü ne versem öğürüp kusuyor.ardından ağlayıp morarıyordu.ist.alerji uzman.önerildi.o da aynı tanıyı koyup vent.flextd fıs-fıs,zaditen srp.başladı.4 tane de 10 gün ara ile prednl.iğnemiz var.2 tane yaptırdım.3.yaptırcaz.halı-parfüm-sigara vb.alerji olbilirmiş.koruyun dendi.fıs-fısları aır-çambır ile sıkıyorum ama mümkünmü 1 yaş.birine 10 san.ağzında bekletmek.çok üzülüyorum.bu tanı için.düzelir 7 yaş.kadar dendi.bi geniz akıntısını sonu böylemi olur cevaplarsanız sevinirim.biraz uzun oldu ama bişey atlmıyım dedim konu çocuk olunca..şimd.teşekkürler.hoşçakalın...
Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 22:58
Öncelikle geç gelen yanıtım için özür diliyorum. Atama nedeni ile biraz yoğun olduğumdan sorulanızı cevaplandıramadım.
çok geçmiş olsun. ıge nin 97 cıkması yüksek bir değer değildir.( Eğer total ıge den bahsediyorsak) Ben çocuk hekimi değilim ancak şikayetleriniz sanki sinüzit sonrası geniz akıntısı ve ona bağlı şikayetler gibi duruyor. Balgam cocuğunuzun midesini uyarıp kusturabilir. Veya aşırı öksürük de kusmaya neden olabilir. Antibiyotik tedavisi kullandığınızı söylüyorsunuz. Durumun düzelmesi gerekirdi. Çocuğun eğer verilen tedavi ile şikayetleri geriliyorsa bence cocuk hekiminize güvenin. Ve mevcut tedaviye devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.