|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alerji-grip-sinüzitGönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 21:00 |
|
Kadir Hocam merhaba, 3.5 yaşında bir kızım ve 9.5 aylık bir oğlum var. Kızım anaokuluna gidiyor, bu ikinci senesi, Aralık ayında ateşli bir grip geçirdik, kan sayımı doğrultusunda sizin önerinizle Aug.Bid 400 bitirmiştik bir şişe. Bir süre grip belirtileri tamamen durdu fakat hemen ardından ateş olmadan yine burun akıntısı(yeşil ve koyu kıvamlı), sabahları ve aralıklı olarak gece ve gündüz çok yoğun olmayan öksürüğü başladı. Ben yine sizden öğrendiğimiz tedavi şekilleriyle devam ettim fakat yaklaşık 2.5 ay hiçbir şekilde bu belirtiler düzelmediği Için bugün doktora götürdüm ve doktorumuz bu belirtilerin bu kadar uzun sürmesinden, Boğazında gördüğü yeşil akıntıdan ve bir de gözlerinin altındaki hafif morluk ve kızarıklıktan dolayı bu durumu sinüzit ve alerjik nezleye bağladı. (bu arada iki gece önce yine ateşi yüksekti, bu zaman Içerisinde bir iki defa geceleri ateş olmuştu fakat sabah düzeliyordu, iki gündür halsizlik, Iştahsızlık gibi sorunlarımız da var) harhangi bir tahlile gerek duymadı, alerji testinden de sonuç alınmayacağını söyledi ve bize şu ilaçları Verdi: - Aug bid 400 - Benical şurup - Allergodil nazal sprey - Singulair çiğneme tableti Ben yine sizin bu konudaki görüşlerinizi rica edeceğim. Bu arada oğlumda da yine sürekli tekrarlayan bir geniz akıntısı ve bundan dolayı oluşan öksürük mevcut, fakat onun dışında bir şikayetimiz yok, ona yaptığı muayene sonucunda da antibiyotiğe gerek duymadı sadece Zaditen damla(1 hafta) ve Rhinfant sprey verdi. Aynı göz altı morluk, kızarıklık ve yatay çizgi onda da mevcut) Bu tedavi yöntemi hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu olacağım, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. Saygılarımla |
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 21:11 |
|
Hocam unuttuğum iki şey var, iki gece önceki ateşlenmesinde kusma da oldu, ayrıca özellikle sabahları yoğun bir ağız kokusu da mevcut. tekrar teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 23:10 |
|
Verilen, ilaclarin HICBIRINI, SAKIN kullanmayin...
Grip beraberinde, kusma-ishal olmasi; Domuz Gribi lehinedir, aman ha SAKIN Antibiyotik veya diger ilaclardan vermeyin, hastanelik olursunuz. Hastanelik olanlara sorun, goreceksiniz tamami bu ilaclari kullanan zavallilar.. |
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 03:16 |
|
Hocam peki bu 2.5 aydir bitmeyen yogun geniz akintisi ve agiz kokusunun sebebi nedir, ne zaman ve nasil gececek? Bu konuda da yardimci olursaniz cok memnun olacagim, cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 07:35 |
|
Hele bir benim dediklerimi bir uygulayin, hepsi gececek... Yazilarimi mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 09:53 |
|
Tamam hocam, ilaclarin hepsini attim, siz ne diyorsaniz o. Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|