Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semracemre Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semracemre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 30 May 2017 Saat 18:31
kadir bey yaklaşık 3 ay önce bahçe içerisinde bir eve taşındık. Son 2 aydır eylül/2013 dogumlu kızımda ve bende özellikle gece gıcık şeklinde başlayan ve  balgamlı öksürüge dönüşen bogulurcasına öksürdüğümüz bir tablo belirdi. Evin banyosunda birkaç noktada küf oluşumu tespit ettik. Odalarda küf yok ancak nem yüksek. Bu öksürük griplerde yaşadığımız öksürükten farklı seyrediyor. Bir kez doktora götürdüm durumu anlattım bogazı kötü dedi antibiyotik verdi kullanmadık. Dün gece yine yoğun öksürük yaşayan kızımda bu sabah beliren karın ağrısı ve şiddetli kulak ağrısı belirince doktora gittik Verilen ilaçlar:
Nasonex
İbufen
Zespira
Otıpax kulak damlası
Hocam şimdi ben iliadin damla ve ibufen verdim.Ancak kulak ağrısı çok şiddetli hala bir rahatlama olmadı.Diğer ilaçlara başalayalımmı?
-Nasıl bir tedavi ve nasıl bir yol izlemeliyim? 
-Bina eski olduğu için öncelikle tesisat kaynaklımı sorun onu çözmeye çalışacağız. Ama bu sürede bu durum kızımın sağlığını ciddi derecede etkileyecek bir durumsa zaman kaybetmeyip başka bir çözümmü bulmalıyız? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2017 Saat 00:36
O antibiyotigi kullanmamakla cok iyi yapmissiniz.. 
SAKIN: o sahtekarin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin... 
Sadece; Iliadin DAMLA, (buruna) kullanin.. Eski mailleri okuyun.. 
Zamanla eve alisacaksiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2017 Saat 00:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.