|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sirems
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alerjiGönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 15:18 |
|
Merhaba hocam. Kizim 5 aylik. Kanli mukuslu kaka sebebiyle besin alerjisi tanisi aldı. 1 aydir diyetteydim bir etkisi olmadi. Dr diyeti acalim dedi.yumurta sarisi ile basladim fakat kizimin kulakarkasi ve tum vucudu kabardi. Ve daha yogun kanli kaka yapti. Dr zaditen damla onerdi. Ne yapmami onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:26 |
|
1- Besin allerjisi ile kesinlikle hicbir alakasi yok.. 2- Sikayetleri ne ile basladi? 3- Diyet yapan, sizmisiniz, yoksa kizinizmi? 4- Dogum kilosu, simdiki kilosu ne kadar?
|
|
![]() |
|
sirems
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 23:32 |
|
Diyet yapan benim hocam. Kizim sadece anne sutu aliyor.Sizin yazılarınizdan cok beslenmeden olacagini dusunmustum ama yine de icim rahat etmeyip diyeti denedim yine duzelme olmadi. Suanda emmek istemiyor, uyku arasinda falan anca emiyor ama kakada yine duzelme yok. 2 aylikken basladi sikayetleri sadece kakada kan mukus vardi. Huysuz ve uykusuz bir cocuk ama cilt tepkisi falan yoktu. Taki diyet sonrasi yumurta yiyene kadar. Her yeri kabardi. Dogum kilosu 2560 10 gun onceki kilosu 5520 gr boyu 47 cm di dogdugunda suanda 62 cm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 07:03 |
|
3.5kilo doganlar, 5 aylikta; 7kilo olurlar. Sizin kiz; 2560 gram dogdugu icin, normal cocuklar gibi degerlendiremezsiniz. 5 aylikken; 1.5 kilo olan acik, 6 aylikta, azalirsa, SAKIN hicbir degisiklige gitmeyin. SAKIN, cocukta sikayet olmadigi surece, isterse
"Lacivert puantiye" kaka yapsin, umursamayin. Yoksa, gidip bu durumu Klasik Turk doktorlarina sorarsaniz, cocugunuzun hayati bile tehlikeye girebilir.
|
|
![]() |
|
sirems
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 16:49 |
|
Sizinle ayni ekolde olan gorusleriniz paralel dr yokmu istanbulda falan hocam ona gotursek cocugumuzu. Ayrica besin alerjisi yoksa neden yumurtaya tepki verdi. Damla da kullanmadim merhemde yumurta yemeyince dokuntuler azaldi. Birde bu turk doktorlari bagirsak tepkilerine olumcul bakiyor neredeyse. Kafamiz karisiyor cok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 18:47 |
|
Hayati tehlike, Turk doktorlarinin verdikleri ilaclarla olur. Bir sey olursa, siz bana sorun. Denemek icin, kati pismis yumurta sarisinin 1/8'ini cocuga yedirin, bakalim bir reaksiyon olacakmi??
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|