|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
a.yurdaer
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı a.yurdaer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji olabilir mi?Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 19:58 |
|
Kadir bey merhaba;
13 aylık kızımın yüzünde dün kızarıklıklar oluştu. bişey ısırmış olabilir diye odaya bakınırken örümcek farkettim. vucudunun diğer yerlerinde bişey yoktu. akşam uyudu yarım saat sonra uyandı yüzü şişmiş kızarıklıklar çoğalmıştı. hastaneye gittik alerji olabileceğini söyleyerek Atarax verip yarım saat gözlemlediler. yarım saat sonrasında kızarıklıklar azaldı fakat şişlikte bi değişiklik olmadı. Günde 1 ölçek atarax vermemizi söyleyerek eve gönderildik. sabah uyandığımızda şişlik artmıştı, özellikle göz çevresi şiş. Alerji olabilir mi yada örümcek ısırdıysa böyle etki yaparmı. Herzaman yediği yemeklerin dışında birşey yedirip içirmedim. neden olmuş olabilir. ne yapacağımı bilemiyorum. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
Düzenleyen a.yurdaer - 03 Kas 2014 Saat 19:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 20:01 |
|
Siz bakmayin, o hastanedeki kerizlere; onlar her bir halta Allerji derler...
SAKIN verilen ilaclari kullanmayin. Sinek isirmis, sadece: Fenistil Jel surun. 2x1 Bizdeki orumcekler; isirmaz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|