Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji lütfen yardım edin Kadir hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji lütfen yardım edin Kadir hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji lütfen yardım edin Kadir hocam
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2013 Saat 22:30
Hocam merhaba sizi uzun süredir takip ediyorum kızım 4 yaşında 2 yaşından beri kışın geceleri geniz akıntısı ,doğal olarak ağız kokusu ve gece geniz akıntısına bağlı öksürüğümüz var özel A sınıfı bir hastanede doktorumuz ve doğumdan itibaren gittiğimiz birisi gerekli gereksiz çok yere antibiotik akciğerlerine röntgenler derken sebepsiz ateşlenip crp yükselmeleri derken 3 yaşında atar üstünden bazı çocuklarda bu oluyor dediği halde ben kızımı 3 yaşında çapa tıp fakültesine götürdüm alerji bölümüne bana onlarda alerjik olabileceğini söyledi kendi doktorumda singulair 4 mg çiğneme tableti vermişti onlarada bu ilacı doktorumuz verdi diyince onlarda güzel ilaç kullanmaya devam et dedi fakat kanda yapılan alerji testi çıkmadı deri altı bakılmadı bu hapı hergece kızıma kullanmak zoruma gidiyor sanki ona zarar vereceği kanısına varıyorum düşüncelerimde haklımıyım yoksa yanılıyormuyum beni yönlendirirseniz sevinirim hocam birde akciğer röntgenine çok karşı bir anneyim benim görüşüm bronşit ve bronşiolit olan bir çocuğu steteskopla dinleyen dikkatli bir doktorun  buna gerek duymaması kanısında olmama rağmen 4 aylık bir kızımda var yeni bronşiolit geçirdik istememe rağmen benden ısrarla röntgen istedi rallerde genişlik var çekmemiz gerek deyince çekmek zorunda kaldım birde 1 gün önce nefes sıkıntısı çok yaşadı bebeğim ona prednol iğne vuralım deyince istemediğimi belirtip eve geldiğimde ertesi günü doktora tekrar gittiğimde bizi hastaneye yatırdı beni dinleyip iğneyi yaptırmadın dedi birde Kadir hocam röntgene karşı tavsiye edebileceğiniz bir çocuk doktoru varsa yönlendirirseniz sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 01:49
Sizin cocugunuz ASTIM KRIZI gecirdimi ki, cocugunuza Astim ilaci veriliyor... Sirf Bu ilacin firmasina yaranmak icin cocuklari harcamaktan cekinmiyorlar. Sakin o ilaci kullanmayin. Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Eski mailleri ve makalelerimi okudukca durumun fecaatini sizde anlayacaksiniz...
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 14:31
çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için birde hocam demiştim kızım 4 yaşında sağlık ocağına kan testi yaptırdım hepsi çok güzel sadece hocam şunlarda teredütte kaldım bilgilendirirseniz sevinirim 
serbest t3: 3.36  referans:1.71-6.0
serbest t4: 1.32  referans:0.70-1.75
tsh:7.69   referans:0.43-6.26

tsh bana yüksek geldi ama yinede bilgi sahibi değilim normalmidir hocam araştırmaya gerek varmıdır 4 yaşına göre değerlere yüksekmidir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 18:42
Bir bakilmasi iyi olur, "subklinik hipotiroidi" ye isaret edebilir.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2013 Saat 01:28
sağolun hocam özel bir hastanede testi tekrarladık 4.90 çıktı referans 5.90 sağlık ocağı malesef yanılttı bizi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2013 Saat 18:48
Tahmin etmem gerekirdiTongue.. Ben bile inandim... Cok gecmis olsun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.