Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji ilacı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji ilacı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji ilacı
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 23:27
Kadir hocam merhabalar, benim altı ayına yeni girmiş bir oğlum var ve az da olsa sütüm var günde bir defa beni emiyor. Beni emmesi sebebiyle ilaç almamaya çalışıyorum. Bençm ağaç polenine alerjim var ve yaklaşık üç ay sürüyor, ilaç alıyorum çok fayda etmiyor ama arazlarını biraz azaltıp en azından az da olsa nefes almamı sağlıyor. Bilaxten diye bir ilaç içiyorum zyrtec te içtim aslında ikisi de pek fayda etmiyor ama nefes alabilmek adına içiyorum malesef. Bilaxten var şimdi evde prospektüste emziren ve hamilelerde deney yapılmadığı yazıyor ben de içmedim. Siz ne dersiniz hocam.. teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119669
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 02:13
Zytec emniyetli. Gunde 1 tablet alin. 
Ayrica da, bu mevsimde hangi agac pollen saliyor da sizde allerji yapiyor?? 
Farkli bir durum olmasin?/

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2025 Saat 02:15
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 17:32
Adana da yaşıyorum hocam çam ağacı poleni dediler, yedi senedir üç ayımı böyle geçiriyorum, şubat mart nisan. Bsşka bir şey olma ihtimali varsa hangi bölümden öğrenebilirim hastanede hangi tetkiklerle acaba. Teşekkürler hocam kolay gelsin 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119669
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 20:00
Goruyorsunuz degil mi, o doktorlarin salakliklarini!!! Bu mevsimde "cam agaci poleni" HA!! Allah akil fikir 
versin. Maalesef, Turk vatandasisiniz ve Turkiye'de nereye gitseniz, size (teshis koyamadiklarinda); "Allerji" 
derler!
Varsa bile; ne allerjisi oldugu hic onemli degildir! Verilecek ilaclar AYNIDIR!! 
Zyrtec kullanin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.