|
Alerji ilacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 23:27 |
Kadir hocam merhabalar, benim altı ayına yeni girmiş bir oğlum var ve az da olsa sütüm var günde bir defa beni emiyor. Beni emmesi sebebiyle ilaç almamaya çalışıyorum. Bençm ağaç polenine alerjim var ve yaklaşık üç ay sürüyor, ilaç alıyorum çok fayda etmiyor ama arazlarını biraz azaltıp en azından az da olsa nefes almamı sağlıyor. Bilaxten diye bir ilaç içiyorum zyrtec te içtim aslında ikisi de pek fayda etmiyor ama nefes alabilmek adına içiyorum malesef. Bilaxten var şimdi evde prospektüste emziren ve hamilelerde deney yapılmadığı yazıyor ben de içmedim. Siz ne dersiniz hocam.. teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zytec emniyetli. Gunde 1 tablet alin.
Ayrica da, bu mevsimde hangi agac pollen saliyor da sizde allerji yapiyor?? Farkli bir durum olmasin?/
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2025 Saat 02:15 |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adana da yaşıyorum hocam çam ağacı poleni dediler, yedi senedir üç ayımı böyle geçiriyorum, şubat mart nisan. Bsşka bir şey olma ihtimali varsa hangi bölümden öğrenebilirim hastanede hangi tetkiklerle acaba. Teşekkürler hocam kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degil mi, o doktorlarin salakliklarini!!! Bu mevsimde "cam agaci poleni" HA!! Allah akil fikir
versin. Maalesef, Turk vatandasisiniz ve Turkiye'de nereye gitseniz, size (teshis koyamadiklarinda); "Allerji" derler! Varsa bile; ne allerjisi oldugu hic onemli degildir! Verilecek ilaclar AYNIDIR!! Zyrtec kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|