Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - akut üst solunum yolu enfk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumakut üst solunum yolu enfk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Konu: akut üst solunum yolu enfk.
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2013 Saat 15:22
hocam merhaba.bugün kontrollerimiz ve 6 aylık aşılarımız vardı.oglum 8.600 kg 67 cm.gelişimi gayet güzelmiş.ilk dişide patladı ateş yaptı öksürük vardı dişten sanıyordum ama akut üst solunum yolu enfk.olmuş.klamok antibiyotik,benical öksürük şurubu,ve burun spreyi verdi dr.ama ne yapacagımı şaşırdım kullansammı kullanmasammı bilemedim lütfen yardım edin ne yapabilirim?kullanmassam ilerleyip başka sonuclara yol acmasından korkuyorum tavsileriniz benim icin cok önemli hocam şimdiden teşekkür ederim.allah razı olsunn.Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 18:45
1- Disler ates yapmaz, eski mailleri okuyun.
2- Gelisimi iyi, 8.5 aylik cesametinde..
3- Sakin antibiyotik ve Benical'i kullanmayin. Esas oksurugu keserseniz, hastalik  cigerlerine iner.
4- Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2013 Saat 10:53
teşekkür ederim hocam ilaçları kullanmıyorum 4 gün oldu ve sanki kuru öksürük yerini balgama cevirdi bu iyiye gittigine işarettirmidir yani o şekilde dışarı mı atacak artık cokta hapşırıyor ballı limonata veriyorum ve günlük içme suyunada limon sıkıyorum başka bişi yapmıyorum burnu tıkalı değil ateşide yok keyfi yerinde yani öksürük harici.öksürdükten sonrada ayyy diyor yavrum acıyor sanırım.Disapprove
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2013 Saat 18:37
Normal seyrini suruyor. Kotuye gitmesi, tekrar atesin cikmasindan belli olur.. Devam..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.