|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sapsik oglum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sapsik oglum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2018 Saat 23:16 |
hocam merhabalar . benim 16 aylık oğlum var. 1 haftadır çocukta hırıltı horultu nefes alamama tıkanma gibi durumlar nüksetti. Sabahları kalkıyor sesi kısılmış . ağlamaya çalışıyor kalın bir tonla ağlıyor hırıltılı bi şekilde ağlıyor. Tadı tuzu yok. İştah yok. Uyku düzensiz. Anı anını tutmuyor. Burun sürekli tıkanmış gibi duruyor çekiyorum aspiratörle belli bi miktar mukoz geliyor fakat yine aynı. Sanki burnu bi sümkürse açılcak nefes alçak gibi duruyor ama burnu ince incede olsa akıyor. Tıkanıklıkta gözükmüyor.
Geçen gün doktora götürdüm. Dinledi ciğerlerini bornşitte karşılaştığımız hırıltlar mevcut dedi. Müşadeye alıp hava verelim dedi. İğne felan yaptılar 20 şer dk arayla hava verdiler. Hava bitsin dedi açılma olmassa ilaç yazım eğer evde yapabilirsenzi evdede hava verin yapamazsanız yatışını yapalım hastanede verelim havayı dedi. Reçetemizi yazdı . ilcaları aldım nebilazatorde aldım. Kendimiz havasnı veriyoruz ama açılmıyor anı anını tutmuyor. Uykuya geçicek geçemiyor öksürük başlıyor. Sıkıntılı durumlar. Ateşi yükseldi başka bi acile götürdüm reçeteyi gösterdim tamam dedi devam edin dedi yetmesse ventolinin dozunu arttırırsınız dedi. 16 aylık çocuk ventolin kortizon felan bir sürü ilaçlar. Siz ne düşünüyorsunuz hocam. Klasik türk doktoru teşhisi mi geçerken öyle mi bilemiyoruz. Olmassa muayeneye getirmeyi düşünüyoruz. Ciğer filmi felanda çekildi. Bişey yok dediler. Napcaz bilemedik |
|
![]() |
|
sapsik oglum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sapsik oglum
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/lO1MQX.jpg https://i.hizliresim.com/W7YBA2.jpg Düzenleyen sapsik oglum - 04 Şub 2018 Saat 23:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin..Hele o Prednol igneyi, sakin vurdurmayin.. Tamamen goz boyamak icin, yapilan bir sahtekarlik.. SAKIN Turk cocuk doktorlarina inanmayin.. Niye gidersiniz ki??? Evet; Klasik Turk doktoru.. Her boyle durumda; Akciger filmi cekilecekse, 6-7 sene sonra, bir Tiroid kanseri bekleyin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|