Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Akut bronsiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAkut bronsiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2017 Saat 17:04
https://hizliresim.com/nRzrgg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2017 Saat 18:47
Kan sayimi; sadece Grip gecirdigini gosteriyor. 

Resimdeki dokuntu: "sinek isirigi".. Fenistil jel;gunde 2x1 surun, kasintisini alir.. 
Yukarı Dön
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2017 Saat 16:28
https://hizliresim.com/dPQANZ hocam oğlumun iki kolu da böyle ayaklarında yok bukadar karnında da yok bunlar alerji mı diz kapağında ki için sinek ısırığı dediniz ama tam gözükmüyor mu acaba ilk önce toplu iğne başı kadar sivilce gibiydi sonra böyle yayılmış 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2017 Saat 19:28
Resimdeki dokuntu: "sinek isirigi".. Fenistil jel;gunde 2x1 surun, kasintisini alir.. 
Yukarı Dön
remziye_demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı remziye_demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 21:03
Hocam merhaba bnmde aşisiz 7aylik bebeğimn 1aydir geçmeyen balgamli öksürüğü var ilk bir hafta bekledim gecmeyince doktora götürdüm sulcid antibiyotik peditus ventolin verdi kulandik öksürüğü biraz hafifler gbi oldu tekrar başladı özellikle sabhlari çok öksürüyo ard arda defalarca bu sefer başka doktora götürdüm akciğer filmi cekindi bronşiol olmis ddi alfasid iğne ventolin pulmicrot verdi hava makinasiyla kullandım ama hiç fayda etmedi kontrole götürdüm yatıralım ddiler yatrmadim şuan sadece serum fizyolojik veriyirm kan degerleri temiz çıktı keyfi yerinde emmesinde sıkıntı yok sizce bundan sonra napmaliyim çok geç kaldım ama yinede belki sizin önerileriniz ile bu oksurukten kurtuluruz 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.