|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/nRzrgg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan sayimi; sadece Grip gecirdigini gosteriyor. Resimdeki dokuntu: "sinek isirigi".. Fenistil jel;gunde 2x1 surun, kasintisini alir..
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
https://hizliresim.com/dPQANZ hocam oğlumun iki kolu da böyle ayaklarında yok bukadar karnında da yok bunlar alerji mı diz kapağında ki için sinek ısırığı dediniz ama tam gözükmüyor mu acaba ilk önce toplu iğne başı kadar sivilce gibiydi sonra böyle yayılmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimdeki dokuntu: "sinek isirigi".. Fenistil jel;gunde 2x1 surun, kasintisini alir..
|
|
![]() |
|
remziye_demir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı remziye_demir
Hocam merhaba bnmde aşisiz 7aylik bebeğimn 1aydir geçmeyen balgamli öksürüğü var ilk bir hafta bekledim gecmeyince doktora götürdüm sulcid antibiyotik peditus ventolin verdi kulandik öksürüğü biraz hafifler gbi oldu tekrar başladı özellikle sabhlari çok öksürüyo ard arda defalarca bu sefer başka doktora götürdüm akciğer filmi cekindi bronşiol olmis ddi alfasid iğne ventolin pulmicrot verdi hava makinasiyla kullandım ama hiç fayda etmedi kontrole götürdüm yatıralım ddiler yatrmadim şuan sadece serum fizyolojik veriyirm kan degerleri temiz çıktı keyfi yerinde emmesinde sıkıntı yok sizce bundan sonra napmaliyim çok geç kaldım ama yinede belki sizin önerileriniz ile bu oksurukten kurtuluruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|