aktivite oyuncaklar |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mehtappp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1075 |
Konu: aktivite oyuncaklar Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 01:04 |
playskolun, tiny love un, tommy nin, fisher price ın çok güzel oyuncakları var ama fiyatları çokta uygun değil. sizden ricam aldığınız oyuncakların memnun olduğunuz ve olmadığınız yönlerini yazmanız. aslında her çocuğun ilgi alanı farklı sizin çocuğunuzun sevdiğini benim ki sevmeyebilir ama kullananlar memnun kalanlar bana burdan fikir verebilir daha bebeğim 3 aylık ama araştırmaya başlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 01:09 |
Kızımın ilk oyuncaklarından biri ayı Winny idi,hareket edince ses çıkarıyordu,ayağındada arı vardı hışır hışır,benim kızı epeyce oyalıyordu o oyuncak..O dönemler ellerine ne geçerse oynuyolar ama en güzel oyuncak dolaptaki tencere tava
Aa emekleme dönemi içinde bi oyuncak almıştım benim kız geç emekledi,onunlada çok oynadı,Tomy marka,hatta elimde var istersen satayım sana |
|
mehtappp
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 01:16 |
olur vallahi bunlar tuzlu biraz zaten dinlemem hiç ikinci el falan :)) nası bir şey ki emekleme için olan şey tencere tava en uygunu olacak galiba bana yaa bu arada ben neden simge ekleyemiyorum anlayamadım :D
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 16:35 |
Google Chrome kullanıyosan eklenmiyo sürüklemen lazım..Hele Mozillada resimde eklenmiyo..
http://www.facebook.com/pages/2-el-%C3%BCr%C3%BCnlerimiz/144239298931435 burada var profil resmi o oyuncak..Tomy ürünlerinden ben çok memnun kaldım,çok sağlamlardı hiçbişiy olmadı..Bak istersen ben sana toplu ortaya karışık bi satış yapayım
|
|
mehtappp
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 00:40 |
tşk ettim chrome kullanıyorum ondanmış demek
bu emeklemek için olandı sanırım fiyat ne düşünüyosun neler var elinde olur bana uyar senden almak hemşeriyiz zaten hem
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 13:12 |
Ben sana elimde olanları eklerim,bu hafta yoğunluğum olacak belki gecikmeli olur ama eklerim sen düşünürsün..Tabi bildik kişilerden sancısız alırsın ama yabancı olsam güvenemezsin
Bu emekleme oyuncağından çok memnundum,3 parça oyuncak,gövde haricinde 2 adette sırtına konulup,hareket edince üstünde dönen parça..Bu parçalardan bi tanesi açılıp içindekiler çıkıyor,onları kendisi takıyordu Zuhal,ilk el beceri oyuncağıda olmuştuoyuncağa 30 tl dedim ama başka şeylerde düşünürsen yuvarlarız,piyasada 70 tl idi en son.Birde şu fisher prıce konuşan köpek var elimde,sadece kulağı çalışmıyo.Bahsettiğim ayı Winny de duruyomuş ben onu sattım sanıyodum.Ben aldığım kalite oyuncaklardan çok memnun kaldım,bi peluşlar bana kalabalık ve hiçbi işe yaramıyo gibi geliyodışardan 5-10 tl ye aldığım oyuncakların ömrü hiç uzun olmadı,hatta yolda oyalansın diye alırdım eve gelene kadar parçalanırdı,hiç tutmadım hemen attım,zaten çok sağlıksız oluyor plastikleri
|
|
mehtappp
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 15:21 |
sen vakit bulduğunda rahat rahat eklersin nasılsa daha miniğiz acil değil ,odamız zaten peluş oyuncaklar dolu eşim sağolsun ben sadece oyalansın istemiyorum gelişime yardımcı oyuncaklar almak niyetim dediğin gibi 5-10 liraya alıyosun sonra götürüp çöpe atıyosun yazık anca karartı biz ortaya yuvarlak bi hesap çıkarcaz anlaşılan bekliyorum
|
|
mehtappp
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2012 Saat 13:04 |
emine ablaaa ben kaçmadım bekliyorum fotoları
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|