Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AKRABA EVLİLİĞİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAKRABA EVLİLİĞİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2009 Saat 23:44
biz arnavutlarda yoktur akraba evliliği hatta komşunun kızını bile almazlardıSmile
benim sülalemde yok eşimin sülalesindede Smile
ve bende hiç tasvip etmiyorum Angry
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 00:27
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

biz arnavutlarda yoktur akraba evliliği hatta komşunun kızını bile almazlardıSmile
benim sülalemde yok eşimin sülalesindede Smile
ve bende hiç tasvip etmiyorum Angry

nurtencim bunu çok iyi bilenlerdenim bizde arnavutuzSmileanneannemde herzaman söyler bu lafıBig smile
tabi tercih meselesi Smilebiz kuzenlerle kardeş gibi büyütüldük ve hep öyle yönlerdirildik.. bizde de akraba evliliği hiç yoktur .büyük konuşmamak gerekli ve tabiki kınamamak.. bu bireylerin tamamiyle kendi tercihleriSmileallah herkesin yuvasına sağlık huzur ve mutluluk versinSmile
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 00:42
özlem kınamıyorum ben bu devirde çok yanlış buluyorum 
bile bile o çocukların hasta doğma sebebi oluyorsun
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 01:13
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

benim annemle babamda hala dayı çocukları. Allahtan kardeşimdede bendede bir hastalık olmamış. ama herkes bizim kadar şanslı değil tabiki.
Bizde de aynı şekilde Confused Hatta bu daha da devam etmiş, teyzemle amcam, halamla dayım evlenmiş, yani kardeşlerin hepsi hala ve dayı çocukları birbirleriyle evlenmiş WackoLOL
Bende çok karşıyım, bile bile lades demek oluyor, %50 sakat olma ihtimali de var Disapprove Biz iki kız kardeşiz ve bizden sonra bir kız kardeşim daha oldu, sırtında açık bir yara ile doğdu, yani felçli olarak dünyaya geldi, doktorlar fazla yaşamayacağını, yaşarsa da ömrü boyunca sakat olacağını söylediler ve kardeşim kırk gün yaşadı ve öldü CryCry eğer yaşamış olsaydı, annem ve babam kardeşime baktıkça eminim kahrolacaklardı, o yüzden bence kimse asla akraba evliliği yapmasın arkadaşlar Disapprove

Düzenleyen fatoş - 17 Tem 2009 Saat 01:14
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 01:19
benim annemle babamda teyze çocukları Confusedfatoş aynı sizinkiler gibi devam etmişler halamla dayım evlenmişConfusedannanemle babannem kardeş LOLLOLne ilginç yaLOL
çok şükür her iki tarfattada sakat bir doğum yok Starşimdiki  zamanda çok ters artık böyle durumlarr..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 11:21
Orjinalini yazan: FİNCAN34 FİNCAN34 Yazdı:

ve cocugunuz kuzenıyle evlılık duşunse ızın verırmısınız Confusedtepkınız ne olurShocked ve cok sevıyoruz bırbırımızıApprove ya olacak ya olacak kopamayız dıyorApprove ne yaparsınız Stern Smile
çocuğum  kuzenini kardeşi gibi biliyor.  ve öylede yönlendiriyorum  bebekliğinden beri...
büyüdüğündee  delikanlı olduğundada onun kızkardeşi gibi görür başka türlü göremez...
canım   yazdığın durumlar oluyor ama      malesef ailelerin yanlış yönlendirmesi. daha çocuklar  12-13 yaşlarındayken bile    birbirlerine yakıştırıyorlar...ConfusedConfusedConfused. .....  

Düzenleyen sengul - 17 Tem 2009 Saat 11:22
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 12:12
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

özlem kınamıyorum ben bu devirde çok yanlış buluyorum 
bile bile o çocukların hasta doğma sebebi oluyorsun

nurtencim yanlış anlama canım lafım sana değildi genel söyledim ben ,aslında kınamamak lazım derken bu zamanda hemen başına geliyor insanın onu demek istedim seni kırdıysam özür dilerim canımEmbarrassed
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2009 Saat 19:08
Ben de bunu kastettim aslinda, kinamiyorum Allah yazmasin ama dogru da bulmuyorum.
Daha 1 haftalik yengeyim, oglumun kuzeniyle birseyler dusunmesi cok rahatsiz eder beni. Kizima da ogluma da anlatiyorum, o da kardes filan diye.

Esimin akrabasi var, teyze cocuklari ve evliler 3 senelik filan. Bebekleri olmuyor, olan ya dusuyor ya icerde ölüyor. Kimisi tutunamiyor. En son Ankara'ya parca gondermislerdi ondan sonra da haberim olmadi. Son gordugumde hamileydi onu da dusurdu. Gecen gun geldiler, bebegi var mi dedim yok dedi, doktorlara gidip geliyorlarmis. Bu anneden ya da babadan mi kaynakliyor bilmiyorum ama ben biraz da akraba evliligine bagliyorum. Siz ne dersiniz?Confused

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.