|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: akmayan burun!Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 13:29 |
|
Hocam selamlar..hocam 21 aylık kızım var... 3 gündür burnu çok tıkalı..sürekli ağızdan nefes alıyor... hala emziriyorum..fakat ememiyor çünkü nefes alamıyor... serum fizyolojik damlatıyoruz ve sümüğü çekiyoruz..çok yapışkan..çok zor geliyor... serum biraz seyreltiyor sanırım... ama fayda etmedi maalesef... tuzlu su yaptık, sprey şişesine koyduk sıkıyoruz ama yine açılmıyor..coldmix damlatıyorum yatağına ve yakasına, banyo yaptırıyoruz sıcak su iyi gelir diye hergün...ama yine sürekli ağzından nefes alıyor, bir şey yiyip içmekte çok zorlanıyor..o sebeple sinir oluyor ve yemeği reddediyor... ACTİFED isimli bir ilaç vermişti daha çnce doktor..şu ana kadar hiç ilaç kullanmadık..fakat dün gece burnunun açılması için verdim maalesef... sabah da verdi... yaklaşık yarım saat sonra burnu açılıyor ve 4 saat kadar açık kalıyor...bu arada öksürük ateş vs hiç bir şey yok...sadece burnunu açamıyoruz ve beslenemiyor nefes alamıyor...ememiyor...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 18:58 |
|
SAKIN; Actifed'i kullanmayin... Vucudun viruslere karsi gosterdigi tepkileri bastirarak, tam da Turk halkinin hoslandigi gibi, "sahte" bir iyilik hali yaratir... Sakin, bu kafadaki insanlarin yalanlarina kanip, bu tur ilaclari kullanmayin..Bu ve benzerleri; Sahtekarligin: 1,Safha ilaclaridir. Eski yazdiklarimi okuyun...
Burundaki tikaniklik; ifrazattan degil, Gribin yaptigi "ODEM" dendir.. Cok siskisirsaniz, 3 gun, gunde:2x2'ser damla Iliadin damla damlatin. (Not: Sprey olmayacak) Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|