|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2016 Saat 16:08 |
Kadir Bey merhaba, 7 yaşındaki kız çocuğumda yeşil sarı renkli akıntı ve karın ağrısı var, idrar tahlili yapıldı, nitrit -, Her akşam sıcak sabunlu suyla yarım banyo yaptırıyorum ama buna rağmen akıntı ve koku var. Her sabah karnım ağrıyor diyor, apandisit ameliyatı olduğu için apandisit şüphesi yok. Ne yapacağımı şaşırdım Kadir Bey, tehlikeli bir durum mu acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakali poposunu temizlerken, bulasma oluyor.. ONDEN, arkaya dogru temizlediginden emin olun./ |
|
![]() |
|
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, emin olamıyorum, okula gittiği için kendisi yapıyor temziliğini, bu şekilde önden arkaya yapmasını söylüyorum ama pek beceremiyor, neticede ön tarafa kaka bulaşması oluyorsa ve akıntı bu sebeple ise, ne bileyim idrar yolları veya özel bölgesine ilişkin bir hastalığa sebep olur mu? sürekli karının ağrıdığını söylüyor, idrar tahlili yapıldı nitrit - çıktı.Teşekkür ederim sabrınız, cevaplarınız için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuldan HER geldiginde, EGER, okulda kaka yapmissa, evde yarim banyo yaptirin.. Baska sansiniz yok. Silerken, elini on taraftan degil, poposunun arkasindan yaklastirarak silmesini ogretin. Erkekler gibi, elini onden yanastirmasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|