Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:12 |
çocuk oyuncağı değilki bu zeynep dr çatın dar sezaryan demiş ki bu ne kadar doğru tartışılı sezeryana kaçmak kolay tabi.şaşırıyorum boyle yazınca hayırlısı olsun
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
nurcan
Altın Üye
Puanlar: 2525
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:13 |
ya canım sen bilirsin bu çok önemli bir karar sadece kendin vermlelisin bence içinden ne yapmak geçiyorsa öyle yap ben denedim bekledim geceden sabaha kadar ne açılma oldu nede sancı içini rahat tut kim iyileşmemişki sezeryandan sonra veya noral doğumdan sonra hepsi geçiyor anlık şeyler onlar o yüzden çok takma hayırlısıyla doğurusun bişicik olmaz ben şimdi hiç doğurmamış gibiyimm karnım bile kalmadı öyle düşün canım
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:17 |
Allah razı olsun sagolun kızlar
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2011 Saat 09:00 |
hiçç korkma canım her ikisindede acı çekiyorsun ikisindede canından can çıkıyor sonuçta allahın izniyle bebeğini al sağlıkla inşallah hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun
|
|
|
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 711
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 15:12 |
kolay gelsin zeynep, ben de aynı nedenle sezeryan oldum, aksi takdirde çocuk vakumlanacaktı, kafa zarar görürmüş öyle olunca da...
çok fazla acı çekmiyorsun ya, şöyle 12 gün kendine tatil ver, sonra her şey çok güzel olacak...
ama çocuğu kucağına aldığın andan itibaren sürekli emzir, her göğsü en az 20 dakika, arada 1 saat uyu yine emzir, 3-4 gün böyle devam edersen bebeğinin açlık sorunu kalmaz ve süt kanalların çabuk açılır...
Allah kurtarsın canım, belki de doğurdun he...:)
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|
nilufer
Altın Üye
Puanlar: 3067
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 15:21 |
beria Yazdı:
kolay gelsin zeynep, ben de aynı nedenle sezeryan oldum, aksi takdirde çocuk vakumlanacaktı, kafa zarar görürmüş öyle olunca da...
çok fazla acı çekmiyorsun ya, şöyle 12 gün kendine tatil ver, sonra her şey çok güzel olacak...
ama çocuğu kucağına aldığın andan itibaren sürekli emzir, her göğsü en az 20 dakika, arada 1 saat uyu yine emzir, 3-4 gün böyle devam edersen bebeğinin açlık sorunu kalmaz ve süt kanalların çabuk açılır...
Allah kurtarsın canım, belki de doğurdun he...:) |
zeynep dogum yaptı canım.. ben zor bı dogum gecırmıştım ve en sonunda kavumlamışlardı cocugun kafası uzun kaldı kac ay ama sonradan duzeldı allaha sukur baska sorunumuz olmadı..
|
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 16:16 |
Dogdu oglum kızlar allah razı olsun sagolun
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 711
|
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 09:57 |
nilufereren Yazdı:
zeynep dogum yaptı canım.. ben zor bı dogum gecırmıştım ve en sonunda kavumlamışlardı cocugun kafası uzun kaldı kac ay ama sonradan duzeldı allaha sukur baska sorunumuz olmadı..
|
şanslıymışsın, kalıcı hasar bırakabilirmiş...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|