Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ah erkekler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuah erkekler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muku68 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 13:09

öncelikle ilginize çok teşekkür ederim..

kendimi o kadar yalnız hisediyorum ki anlatamam. bu durumu ne kendi ailkeme ne de onun ailesine açamıyorum. sorunlar büyümesin diye, sonuç olarak da hep içime atıyorum. eşimle kaç kez paylaştım, nişanlıyken konuştuk her şeyi zaten. ben fazla görüşme taraftarı değilim dedim. o da yeteri kadar görüş yeter dedi. yani haftada bir olsun yeter. şimdi o da yetmiyor. bunu hatırlatınca da hiç bişey demiyor.
onunla ne zaman paylaşsam bu durumu olay gerginleşiyor. çünkü eşim olarak beni yanına değil, hemen karşısına alıyor. suçlamaya başlıyor. sonra da ben de tarışmanın havasında sesimi yükseltiyorum normal olarak. sonra da ben senin kocanım, çocuk gibi azarlama beni diyor. kapıdan girerken karşılayıp elindeki poşeti almayınca sorun oluyor, daha neler neler...
geçen gece canım çok sıkkındı mesela.. içim sıkılıyoır yav dedim, ne dedi biliyo mususnuz?
asıl benimkinin sıkılması lazım dedi... ne kastetti artık siz düşünün. sürekli imalı konuşmalar falan.. sonra gönlümü almaya çalışıyor ama nafile...
yaptığım temizliğe bahane...
işte böle..
ne yapacağımı şaırdım...
bazen diyorum ki isteyim tayinimi, çocuk da olmadan bitsin bu iş..
gideyim başka diyarlara..
ama ona da cesaretim yokk..
anlayacağınız pek iyi değilim...

sevgilerimle..
http://ticker.7910.org/an1cCr6byUK1c10MDAwMjk2MWJ8MTc2NTU1ZGF8QVNBRiAgaXM.gif[/img][/url]
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 13:15
canım ya sen resmen depresyona girmişsin,yazık ya daha çok yeni evlisin,eşinin sana anlayış göstermesi lazım bide çalışan bir hanımsın,şaştım valla ne diyeceğimi bilemedim doğrusu dışarıdan bize yorum yapmak kolay tabii...Confused
Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2463
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 13:23

canım yaa çok üzüldünm durumuna bak işte neler var biz buluyoruz bunuyoruz...allah sana sabır versın yardimcin olsun....

işte arkadaşlar ben böyle erkeklere çok kızıyorum evlenmeden önce neysen veye ne söylediysen yap şimdi yan kıvırıma. hem senin ailen artık eşin. anne baba kardeş bir yere kadar.....

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 21:57
muku hoşgeldin aramıza.
baya dertliymişsin.
sukünetini koru ve k.validenle mesafeni de koru derim ben.fazla içli dışlı olamamak gerek kanımca.
faydası değil zararı oluyor.

Yukarı Dön
pakize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 11:52
     biraz eşinden ve ortamdan ayrılman belki iyi gelebilir böylece biraz birbirinizi özler ve anlamaya calışırsınız şöyle 1 hafta falan biryerlere mi gitsen acaba.bilemiyorumki dışarıdan konuşmak olmuyor.Lamp
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 16:07
Muku benim nacizane tavsiyem öncelikle sakin ol. Ani tepki verme. Eşinin söylediği her şeyi içinde büyütüp kendini üzme. Kayınvalidenlerle eşinle birlikte görüşmeyi teklif et. Yani birlikte gidip gelin. Kendin için de bazı uğraşlar bul. Dil kursuna vs. gidebilirsin. Mesleğin ne bilmiyorum ama kendin için birşeyler yap. Boş vaktini azalt. Temizlik ev işi vs için kendini çok sıkma. Zamanla düzenin oturur. Eşinle tatlı dille konuş ama aileler dışında mevzularda olsun mümkünse. Kendinizden konuşun, televizyondaki bir programdan konusun, işlerle ilgili konuşun vs... Ona ve ailesine değer verdiğini belli et. Şartlar gereği çok sık görüşemediğinizi izah et. İşinin ne kadar yoğun olduğunu ve ne kadar yorulduğunu falan söyle. En önemlisi tatsızlık yaratacak kelimeleri asla söyleme. Haklıyken haksız olursun. Eşlerin evlenince değiştikleri doğru ama şunu da unutma ki hiç bir erkek annesini eşinden az sevmez... Kabul et, anlayış göster, sakin ol ve kendini dinle. Boşanmak kolay gibi geliyor ama onun da kendine göre zorlukları var. İyi  düşünmelisin. Senin için en hayırlısı olsun dilerim...
Aramıza hoşgeldin...
Yukarı Dön
muku68 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 20:03
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
ben öğretmenim. uğraşacak bir dolu şeyim var zaten. aramama gerek yok. eşimle konuştum. açık oturum düzenledik bugün ve bir karar vermemiz gerektiğine karar verdik. ne ben ne de o boşanmak istemiyoruz. çünkü hala sevgimiz var emeklerle yoğurarak kazandığımız.
çok şey istemiyorum senden dedi, sadece haftada bir iki kez görüşelim.. ne işlerine yardım et diyorum ne de onlara hizmet et. onlar seni çok seviyorlar, sadece sen de onlarla ilgilendiğini göster. sen araya çok mesafe koyunca onlar da doğal olarak gelemiyor, kapımızı çalamıyorlar huzurları bozulmasın diye. çok şey mi istiyorum senden dedi.. sadece arad bir kahvaltıya git, çaya çağır, çaya gidelim falan falan...
sanırım biraz daha fedakar olmam lazım dimi arkadaşalr? kolaylıkla kurulmuyor yuvalar, kolayca da yıkılmamalı. boşanma gibi bir durumda ben tayin isteyip gidecem buralardan, Türkiye gibi dul kadınların önyargıyla karşılandığı bir ülkede. kısacası biraz daha sıklaştırcam görüşmeyi Allahın rızasını da gözeterek... çoık sıkı fıkı olmak da zararlı. benimki ne çok ne de az olacak ama eşimi memnun edecek kadar olacak..
son kararım böyle..
en iyisi bu değil mi?
sevgilerimle...
http://ticker.7910.org/an1cCr6byUK1c10MDAwMjk2MWJ8MTc2NTU1ZGF8QVNBRiAgaXM.gif[/img][/url]
Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2463
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 20:36
muku evet canım güzel bir kara almısın...eşinle açık acık konuşmusun çok güzel. sevindim senin adina :)

sevgiler..

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.