Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ah erkekler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuah erkekler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pakize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Konu: ah erkekler
    Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 10:37
   slm. arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ev hanımıyım.16 aylık oglum var dünya tatlısı ıspartada oturuyorum (güller diyarı).neden erkekler evlendikten sonra o önceki gibi olamıyorlar artık hanımlarından bekledikleri gibi birde stem yaparlarAngry
Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2578
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 11:11
hep ellerinin altındayız yaaa bir yere gitmeyiz yaaa eee bide bebek oldumu hic gitmeyiz sanıyorlar

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 11:38
bende hep bu soruyu kocacikka sorarim oda yeter yasemin ayni sorulardan sikilmadinmi diyor..bende ayni dertdenim ama o bana vbir sey yapmaz sesiz sizdir ama ben onu cok bunaltiyom ustude gidiyom

Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2578
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 11:48
cadisin sen LOL

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 12:07
ama ne cadı ha....Wink
Yukarı Dön
muku68 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 12:14
merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katılanlardanım. 10 aylık evliyim. Ve daha şimdiden aynı dertten muzdaripim.
8 aylık bir nişan dönemimiz oldu, ondan önceki dönem hariç... o dönemlerde bir kez bile tartışmadık. çok ufak problemler oldu, onlar da hemen aşıldı zaten.
ama artık çok sıkıldım ve de bunaldım. 10 aydır 2 haftaya bir muhakkak bişeyler oluyor. evde bir huzursuzluk. neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum.
en kötüsü de bu problemlerin kaynağı olarak ben görülüyorum. eşim hiç suçlu değil. hep ben ...
çalışan bir bayanım, ama elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum. temizliğim, yemeğim, ütüm.. kısaca bir ev hanımından bekleinilen her şeyi yapmaya çalışıyorum gücümün yettiğince ama olmuyor. hep bir memnuniyetsizlik var..
kayınvalidemlerile yakın oturuyoruz. bir sokak ilerideler. şimdiye kadar şikayet edip duruyordu onlarla az görüşüyosun diye. ben de biraz daha sıklaştırdım, bu seferde onlar bize hiç gelmiyor oldu problemin adı. ne yapayım, zorla mı çağırayım. neymiş efendim ben yeteri kadar ilgilenmezsem, sıcak bir tabak yemek götürmezsem onlar da gelmezlermiş. arkadaşllar ben çalışıyorum ve benden beklenilene bakın. onlar mı getirmeli bazen de olsa, yoksa ben mi götürmeliyim. evde görümcelerim de var. yemek problemi falan da yok yani ama yaranamıyorum işte. onlar geldiğinde memnun etmek için elimden geleni yaparım.ama 1 ay görüş, 1 hafta ara ver adın görüşmedi oluyor. nasıl oluyor anlamıyorum. Onlarla vakit geçirmek daha hoşuna gidiyor herhalde çünkü üniversiteden sonra yıllarca aynı evde yaşamışlar. sizin eşlerinizde mi illa ailem diyor?
sürekli aorun çıkaruyor
bana bir akıl verin ne olur...
sevgilerimle...
http://ticker.7910.org/an1cCr6byUK1c10MDAwMjk2MWJ8MTc2NTU1ZGF8QVNBRiAgaXM.gif[/img][/url]
Yukarı Dön
pakize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 12:58
   hoşgeldin mukucugum.ah kocalar böyledir işte ailesiyle hergün görüş cok memnun olacaklr.ama olmuyor canım hergün hergün.canım birde cocuk olunca gör sen kavgaları daha dur şimdi cicim günlerin senin cocuk olunca birde onlar cocuklaşıyorlar cıldırmak işten degil
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2007 Saat 13:00
aramıza hoşgeldin
canım ya üzüldüm allah sana sabır versin,hatta peygamber sabrı...ne diyeyim
sizinkilerin de huyu böyle demek ki napcan eşinle paylaştın mı hiç bu durumu ne diyor...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.