|
Ağrılı öksürük- Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GENCO ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2023 Saat 16:50 |
Merhaba hocam,
6 yıldır buradan okuduklarımın hem kendi hem de çocuklarımın sağlığı açısından çok faydası oldu teşekkür ederim. Bu defa da kendim için soruyorum, 48 yaşında düzenli spor yapan erkeğim. Çocukluğumdan beri viral hastalıklardan hasta yattığımı bilmem, son yıllarda da her yakalandığımda 3 gün vücut ısımı yükseltip dinlenip birkaç günde toparlıyorum. Ancak belki de son yıllardaki değişken virüs mutasyonlarının da etkisiyle gripler garip geçmeye başladı. 5 gün önce genzimde kaşıntı fark ettim, bende gripler böyle başlar ve birkaç güne zirve yapıp düzelir, gene de hiç rapor ya da ilaç almam, işe devam ederim çevremdekilere mesafe koyarak. Bu seferki 2 gün geniz kaşıntısı sonrası 3 gün hafif burun akıntısı ve 4. günden sonra koyulaşan akıntı. 5.gün göğsümde-üst akciğerler ya da soluk borusu sanırım- bir sızlama ve az sayıda ama güçlü kuru öksürüğe eşlik eden bir acı başladı. 6. gün öksürükle beraber ağzımda kötü tat hissi oluşuyor. Balgam yok ama çıkarmak için sıcak su buharı deneyeceğim. Fark edilir bir ateşim ve dilde pas olmadığı için iltihap ihtimalini düşünmedim. Ancak garip zaatüre vakalarından sonra size danışmakta yarar olduğunu düşündüm. Çok hafif seyreden bir grip olduğunu düşündüğüm bu durum için öksürük sonrası kötü tat hissi normal midir? Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "garip zatürreler", hep verilen ilaçlar yüzünden oluyor.
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı iyi okuyun. Farklı tad alma: Bazı virüslere mahsustur. Kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|