Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgen16 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: ağrı
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 16:42
Öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim Hocam.Benim 4 yaş 11 aylık oğlum var.Boy 112cm kilo 19.Sık hasta olan bir çocuk değil olunca da sizin tedavi yöntemlerinizle hallediyoruz çok şükür.Hocam dün gece saat 2 gibi çişe uyandırdığımda sol kasığına yakın biryeri gösterip ağrıdığını söyledi.Karnınmı dedim hayır dedi midenmi bulanıyor dedim yine hayır dedi.Ağrı çok ta aşaıda değildi gösterdiği bölge sol yan.Yarım saat kadar ağrıdı ayağa kalkınca basmakta zorlandı sonra ağrı geçti deyip tekrar yatıp uyudu.Sabah gayet normal kalktı ağrımıyor dedi.Dün alışveriş merkezinde zıplama yerine girmişti tüm günde koltuk tepelinden atladı.Hocam bu ağrı önemlimidir böbrekle falan alakası varmıdır?Değerli görüşlerinize ihtiyacım var saygılarımla
Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117835
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 19:19
1- 5cm. boy, 1 kilo agirlik fazlasi var.
2- Kasiktaki agrisi; asiri zipladigindan, 2-3 gunde kendiliginden  kaybolur.
Yukarı Dön
bilgen16 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2013 Saat 19:21
Çok teşekkür ederim hocam.Sağlıcakla kalın
Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.