|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naileee ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2009 Saat 21:25 |
hocam merhabalar benim oğlum 45 günlük dün ve bugün kakasını yaparken çok zorlanıyor.kakasını benim yardımlarımla yaptı anüsüne termometre sokunca yapabildi.ve gaz çıkarırkende çok acı acı ağlıyo.kakası meyve püresinden biraz koyuca.bunun kabızlık olmadığını biliyorum ama çok sıkıntısı var onu rahatlatabileceğim birşey varmı?hergün hareket yaptırıyorum masaj yapmaya çalışıyorum fayda etmiyor.ayrıca benim yediğim besinler onun bağırsak alışkanlığının etkilenmesine neden olurmu?hocam lütfen bana yardım edin o ağladıkça benim içim gidiyor.ilginize teşekkürler.
|
|
NAİLE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() |
Bu konu çok anlatıldı ama tekrar özetleyeyim, benim makale ve eski maillerde daha teferrutlı bilgi var. Bebeklerin 30-50 günler arasında bir "Zor kaka yapma "dönemleri vardır. Çocuk ıkınırken, "popo" sunu da sıktığından (acemiliğinden) yumuşak kaka zor çıkar. Termometre yerine, kulak çubuğu(biraz zeytinyağına batırın) ile poposunu uyardığınızda hemen yapar. 50. gün düzelecek, ondan sonra da 4-5 günde bir kaka yapabilir, oda normaldir.
|
|
![]() |
|
naileee ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() |
hocam teşekkür ederim yazılarınızda aradım ama bulamadım sitede daha acemiyim ama değerli zamanınızı ayırdığınız için allah razı olsun.rabbim size sağlık versin ki sizin değerli bilgilerinizden faydalanalım.tekrar teşekkürler.
|
|
NAİLE
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Aşağıdaki linkten Doktor Bey'in ilgili diğer cevaplarını bulabilirsiniz.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/search_results_posts.asp?SearchID=20090611151124&KW=Zor+kaka+yapma |
|
![]() |
|
![]() |
teşekkür edrim duygu ilgilendiğin için.iyi günler diliyorum.
|
|
NAİLE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|