Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağızkokukusu/pas/ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAğızkokukusu/pas/ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esinanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esinanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağızkokukusu/pas/ateş
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2017 Saat 20:40
Kadir Bey iyi günler,
1)ateşle başlayan gripte ağız kokusu+dil üstünde silme pas vardı. Ateş bir gün sürdü. Sonra geçti ama ağız kokusu çok ağır ve pas da hala duruyor. Boğaz ağrısı da geçti ama yeşil sarı sümük çıkıyor. Sağlık ocağı augementin yazdı. Kullanmak gerekli mi hocam?
2) hocam bir sıvı bir koyu burun akıntısı aylardır bitmiyor . Kulak da ağrı oluyor, söylediğiniz gibi 3 gün illiadin le ağrı geçiyor. Ancak akıntı bir türlü bitmiyor . Bu sene okulda 3. Senemiz, ancak geçen senelerde sizi tanımadan önce sürekli kulak için antibiyotik kullandık, bundan dolayı mı hala bağışıklığımız yeterince güçlenmedi hocam? Bir Dr sinüs filmi istedi çektirmedik ama çektirmek gerekli mi?
Yukarı Dön
Esinanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esinanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2017 Saat 20:11
Hocam illiadin dün akşam verdim dün akşam 3 gün bitti. Bugün tuzlu su yaptık. Bu akşam kulağım ağrıyor diyor. Illiadin başlayayım mı? Kaç gün devam edeyim? Umarım bu kez cevap verirsiniz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117091
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 03:26
1- Kulak agrisi oldugunda, HER ZAMAN Iliadin damla kullanin... 
2- Ates+Pas+Koku varsa, Antibiyotik kullanilsin.. 
3- Film filan gerekmez.. 
4-Evet, cok sik antibiyotik kullandiginiz icin, bagisikligi gecikecek. 
Yukarı Dön
Esinanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esinanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 16:49
Çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Esinanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esinanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 19:20
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Esinanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esinanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 03:12
Kadir bey, kızımdan bana bulaştı hastalık boğaZım 4 gündür çok ağrıyor. Ağrı kesici alıyorum devamlı ona rağmen çok zor yutkunuyorum. Bu arada kızımın burun akıntısı yine su sarı yeşil koyudan su gibi akıntıya döndü yine. Benim sorum şu olacaktı: daha önce boğaz ağrısı ve ateşle başlayan hastalığı ateş geçse bile strep a olabilir mi? Çünkü sonradan ateşi geçse bile kardeşinde sonradan çıkan bu bakteri sebebiyle test yapılan hastada akıntı devam etmesi de nedeniyle daha sonra yapılan testte strep a bulunan vakalar olabiliyormuş okuduğum kadarıyla. Bundan dolayı çok endişelendim. Test yaptırayım mı? Ya da kan tahlili? Böyle bir şey varsa ve ihmal edildiyse zararı ne olabilir ne yapmam lazım? Kafam çok karışık. Yaşadığımız kötü deneyimler nedeniyle güvenebileceğim bir çocuk doktoru da yok malesef. Bu yüzden sizi meşgul ediyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.