|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2016 Saat 22:33 |
![]() |
|
![]() |
|
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın ağzında böyle bir yara çıktı.yemek yiyemiyor.konusurken bile acidigini söylüyor.onemli bir durum olabilir mi acaba.disini de fircalayamiyor.yara yara ilk olduğunda daha beyazdi ve büyüktü.2 hafta kadar öncede ağzının diğer tarafında çıkmıştı o geçti.tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kenakort Orobase pomat bulabilirseniz, o yarayi kapatacak buyuklukte kremi ustune surun, 1 gunde iyilesir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok tesekkur ederim kremi buldum.birde bir kaç gecedir poposu çok kasiniyor.andazol aldım bu gün sabah aç karnına 2 ölçek verdim.eczaci 2 gün pes peşe sabah 2 ölçek dedi.bir hafta sonra mı vermeliyim.yoksa yarında vereyim mi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben nasil anlatiyorsam, oyle ver... Bosver eczaciyi!!! Kalfamidir nedir??? Bir halt bildigi yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|