Ağız yanması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alaaddin
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Saat 18 Dakika önce Saat 17:13 |
Kadir hocam merhabalar, sizw bir sorum olacaktı. İki çocuğum var biri12 yaşında diğeri 3 aylık, mamayı hazırladım biraz sıcak deyip masaya bıraktım bir işi Vardı diğer odaya geçtim o sırada diğer oğlum ağlayınca verdim dedi, geldiğimde bebek ağlıyordu mamayı sıcak mı verdi anlamadım. Kucağıma aldım falan sonra sakinleşti. Mamasını verdim içti uyuyor şimdi. Hocam ağzı yansaydı böyle olur muydu, durmazdı gibime geliyor ama emin olmak için de size bir sorayım dedim, sağolun hocam şimdiden
|
|
alaaddin
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu arada hocam diğer oğlumun verdiği mamadan üç dört kere çekmiş sonra ağlamaya devam etmiş. Ama ben gelir gelmez hemen ağzına baktım kaç kere mamayı çekti diye sordum. Sonra mamayı verdim içti, içince de şükür bir şey yok dedim ama içim de rahat değil. Şimdi uyuyor benim de aklıma siz geldiniz size bir sorayım dedim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hiçbir şey olmaz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|