Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118132
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 18:55 |
SAKIN; o verilen ilaclarin, hicbirini kullanmayin, cok daha kotu olur. Gribin sonuna geldiginizden, akinti-balgam koyulasti ve bu tablo ortaya cikti. Sadece ilaveten sicak su-buhari uygulayin..
|
 |
betuldem
Üye
Puanlar: 136
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 19:49 |
Tamam hocam 1 kez vermişler sabah. Bir daha vermedim bir de sıcak su buharını nasıl yapacağım anlamadım soluyacak mı?
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 8912
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 20:12 |
betuldem Yazdı:
Tamam hocam 1 kez vermişler sabah. Bir daha vermedim bir de sıcak su buharını nasıl yapacağım anlamadım soluyacak mı? |
Eski maillerde arama yapmak için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun..
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
betuldem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2014 Saat 21:12 |
Hocam bir de affınıza sığınarak soruyorum biz oğlumu çok boğaz enfeksiyonu oluyor diye alerji uzmanına götürmüştük o da bala alerjisi olabilir bal çok alerjendir demişti ben hala veriyorum ama bi sakıncası vard mıdır ya da alerjisi olduğundan mı böyle sık hastalanması?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 17:57 |
Uyduruyor... Onun maksadi, "Limonlu bal" vermenizi onlemek icin... Bogaz enfeksiyonu baska bir sey, allerji baska bir sey.. Sahtekarligin boyutunu goruyorsunuz degilmi!! Tabii, kabahatin buyugu sizde.. Ne halt etmeye, Allerji doktorlarina gidersinizki!! Tursucu ya giderseniz, size boyle, tursu satarlar...
|
 |
betuldem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 18:02 |
Hocam çok haklısınız da 3 kez boğaz enfeksiyonu olunca üst üste ne yapacağımızı bilemedik ballı limona devam ediyorum yalnız hocam gece çok tıkanıyor horlıyor ve öksürüğü bağlamı var. Gece buhar makinası çalıştırıyorum.Bu balgam nasıl atılacak hocam biz bu çocuğu iyileştiremedik bi türlü bu arada hala emiyor 21 aylık başka da bişiy yemiyor zaten.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 19:43 |
enfeksiyonlarla, Allerjiler bir ALAKASI yoktur..Yapilan ve soylenenlerin tumu, sahtekarliktir. Iyilesmesi icin, once Grip bitecek, sonra yaptigi "doku hasari" duzelecek, oksuruk ondan sonra gecer...
|
 |