Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağız içi candida :( imdaaat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAğız içi candida :( imdaaat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Konu: Ağız içi candida :( imdaaat
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 14:12
Arkadaşlar iki gün önce farkettim ki mert'in yanak içinde beyaz patlak şeyler var. Önce sandım oğlum çok seviyor mandalina limon falan sanırım ağız mukozası alışkın olmadığı için asitli geldi. En iyisi vermeyeyim dedim. Sonra baktım ertesi gün yayılmış. Eyvah dedim bu mantar. Hemde candida. Eşim de doktor. Nöbetten gelmişti oda baktı evet dedi candida olmuş. Neyse aldık damlayı kullanıyoruz ama ağzında tutmuyor ki 6.5 aylık bebecik. Ne bilsin ağız çalkalamayı da :) Zaten ilacı görür görmez ağzını kapatıp sağa sola çeviriyor kafayı. Hali ile hala bir azalma göremedim. Başına gelen var mı arkadaslar? Siz ne yaptınız? Kaç günde geçti :(((((
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4224
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 14:14
canım  çalkalamasada pamuğa döküp ağzının içine sür bence daha iyi gelir...geçmiş olsun.
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 14:19
Orjinalini yazan: Esra Esra Yazdı:

canım  çalkalamasada pamuğa döküp ağzının içine sür bence daha iyi gelir...geçmiş olsun.

Evet iyi fikir aslında. Öyle de bir deneyeyim bari. Ağzına dökünce öğğğkkk diyip ya geri çıkarıyor yada yutuyor. Çok sağol
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4224
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 14:21
pamuğa dök ağız içinin çevresine sür bakalım..ağzına dökünce öğürür çünkü..yavrum benim ya nasıl oldu..Confused
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 14:31
Orjinalini yazan: Esra Esra Yazdı:

pamuğa dök ağız içinin çevresine sür bakalım..ağzına dökünce öğürür çünkü..yavrum benim ya nasıl oldu..Confused

Allahtan ağrılı semptomları yok. Pamukcuk olsaydı ağrılı olurdu yemez içmezdi kahrolurdum valla. Çok zor olacak pamuğa sürmek ama denemeye değer. Neden kaynaklandığı hakkında kesin birşey bulamıyorum. Ama artık çok haraketli. Sürünüyor yerlerde. Herşeye dokunup ağzına almaya çalışıyor. Normalde memedeki çatlak ve mantardan kaparlar ama bende yokbirşey. Büyük ihtimal yeni hareketli hayatı sebebi ile oldu. Fakat her ağzını açıp güldüğünde çok üzülüyorum kaplamış resmen yanaklarının içini :(((((
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.