Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - adim atmama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumadim atmama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: adim atmama
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 14:34
merhaba hocam,
8 aylik kizim 6.ayinda desteksiz oturmaya basladi,bir iki hafta sonra da poposunun uzerinde ziplaya ziplaya az bir mesafe ilerlemeye basladi,su an yine ayni sekilde ilerliyor,popo ustunde dizleri ayaklari yerdeyken kendini yukari kaldirmaya calisiyor.yerde surunme emekleme henuz yok,her iki yanina donebiliyor ancak yuvarlanma da yok.3.ayinda ultrasonda kalca cikigi gorulmedi bizde tekrar yaptirmadik,yaptiralimmi???
ayakta koltuk altlarindan destegi birakinca parmak uclarinda birkac saniye dimdik durabiliyor ama adim atmiyor.faydasi yada zarari yoktur demistiniz,1 ay kadardir yurutece koyuyoruz o zamandir yurutecte her iki ayagiyla ayni anda adim atip ziplar gibi ilerliyor.ben bir sorun oldugunu dusunmemistim ama her goren niye adim atmiyorda ata biner gibi zipliyor ilk kez goruyoruz doktora goturdunmu demeye baslayinca endiselendim size sormak istedim,bu bir sorun mudur muayene mi gerekir???
yurutecte sadece parmak uclari yere degiyor,boyunu yanlis ayarlamis olabilirmiyim???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 18:16
Hic bir rahatsizligi yok, eski mailleri okuyun. Cok okumaniz lazim. Asiri bilgi kirliliginiz var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.