Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Adetiniz kaç gün gecikince gebelik testi yaptınız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Adetiniz kaç gün gecikince gebelik testi yaptınız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:35
kızlar suan bende bu durumu beklemekteyım ıkıncı bebek calısmaları basladıda bakalım bu ay durum ne olacak adetım gecınce test yapacam hemen haberdar ederım sızı bende en ıyısı bes gun fılan beklıyeyımLOL
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:32
gecikmeden sonra 3-4 gündü sanırlım.. öylesine yapmıştım. 2. çizgi biraz belirsiz çıkmıştı. birkaç gün sonra tekrar yaptım ve doktora gittim. gecikmeden toplam 8-9 gündü sanırım beta hcg yapıldı..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatmabek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 17:29
Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

kızlar suan bende bu durumu beklemekteyım ıkıncı bebek calısmaları basladıda bakalım bu ay durum ne olacak adetım gecınce test yapacam hemen haberdar ederım sızı bende en ıyısı bes gun fılan beklıyeyımLOL

benim ki karısık şimdi anlatmayayım LOL

Winkzeloş hadi hayırlısııı
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HaYaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 19:15
ben adetimin kaç gün geçtiğini hatırlamıyorum çünkü hiç takip etmiyordum. hatta gebelik haftam bile yaklaşık olarak hesaplandı. bildiğim kadarıyla 1-2 gün bile geçse testler doğru sonuç veriyor ama ikinci çizgi çok belirsiz çıkıyo. ben eşime ucuzluk test almışsın bu bozuk bidaha alalım demiştim ve gecenin onikisinde tekrar test almaya gitmiştikLOLLOLLOL ama ucuzluk olmayandada çizgi çok belirsizdi.
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duysal08 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 21:21
Smile ne heyecanla bekliyoruz test sonuçlarını dimi arkadaşlar Big%20smile
Bende adetim 4 gün geçince test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama inanamamıştım LOL
Doktorum ultrasonda gözükmesi için 10 gün sonra gel demesine rağmen ben hemen dr.a gitmiştim tabi kan tahlilinde çıktı. Ultrasonda gööstremedi kendini...
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4544
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 00:43
Benimde sanırım 6 gündü.SmileHiç unutmayacağım o çizgilerin belirdiği anı ne biçim ağlamıştımEmbarrassed
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
MeLYuS Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 755
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MeLYuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 01:05
benimkide bir hafta geçmişti test yaptım ikinci çizgi çok açık renk olmuştu üç gün sonra yaptıgımda pozitifti çok heycanlanmıştım şidi oğluşum 9aylık zaman ne çabuk geçiyor.Wink
Yukarı Dön
gizem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gizem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 12:08

Arkadaşlar burda marka belirtmek yasak mı bilmiyorum  ama bi de normal gebelik testleri dışında adet gecikmesi bile olmadan sonuç veren erken gebelik testleri varmış.

yasak değilse duyduğum bi markayı verebilirim.
Çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten de benim 23 mayısta adet olmam gerekiyordu, adetlerim hep düzenlidir en son 25 nisanda olmuştum. 4 gün geçti ve hala olmadımEmbarrassed
çocuğumuz olsun diye özel bi çabamız da olmadı ama acaba hamile miyim diye de içim içimi yiyor, hadi bakalım hayırlısı, bugün de bişey olmazsa çarşamba günü test yapıcamWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 13>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.