Adetiniz kaç gün gecikince gebelik testi yaptınız? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 13> |
Yazar | |
zelos
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: her yerde Durum: Aktif Değil Puanlar: 4208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kızlar suan bende bu durumu beklemekteyım ıkıncı bebek calısmaları basladıda bakalım bu ay durum ne olacak adetım gecınce test yapacam hemen haberdar ederım sızı bende en ıyısı bes gun fılan beklıyeyım
|
|
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gecikmeden sonra 3-4 gündü sanırlım.. öylesine yapmıştım. 2. çizgi biraz belirsiz çıkmıştı. birkaç gün sonra tekrar yaptım ve doktora gittim. gecikmeden toplam 8-9 gündü sanırım beta hcg yapıldı..
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim ki karısık şimdi anlatmayayım
zeloş hadi hayırlısııı
|
|
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben adetimin kaç gün geçtiğini hatırlamıyorum çünkü hiç takip etmiyordum. hatta gebelik haftam bile yaklaşık olarak hesaplandı. bildiğim kadarıyla 1-2 gün bile geçse testler doğru sonuç veriyor ama ikinci çizgi çok belirsiz çıkıyo. ben eşime ucuzluk test almışsın bu bozuk bidaha alalım demiştim ve gecenin onikisinde tekrar test almaya gitmiştik ama ucuzluk olmayandada çizgi çok belirsizdi.
|
|
duysal08
Üye Kayıt Tarihi: 02 Mar 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ne heyecanla bekliyoruz test sonuçlarını dimi arkadaşlar
Bende adetim 4 gün geçince test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama inanamamıştım
Doktorum ultrasonda gözükmesi için 10 gün sonra gel demesine rağmen ben hemen dr.a gitmiştim tabi kan tahlilinde çıktı. Ultrasonda gööstremedi kendini...
|
|
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benimde sanırım 6 gündü.Hiç unutmayacağım o çizgilerin belirdiği anı ne biçim ağlamıştım
|
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
MeLYuS
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Oca 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 755 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benimkide bir hafta geçmişti test yaptım ikinci çizgi çok açık renk olmuştu üç gün sonra yaptıgımda pozitifti çok heycanlanmıştım şidi oğluşum 9aylık zaman ne çabuk geçiyor.
|
|
gizem
Üye Kayıt Tarihi: 01 May 2008 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaşlar burda marka belirtmek yasak mı bilmiyorum ama bi de normal gebelik testleri dışında adet gecikmesi bile olmadan sonuç veren erken gebelik testleri varmış. yasak değilse duyduğum bi markayı verebilirim. Çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten de benim 23 mayısta adet olmam gerekiyordu, adetlerim hep düzenlidir en son 25 nisanda olmuştum. 4 gün geçti ve hala olmadımçocuğumuz olsun diye özel bi çabamız da olmadı ama acaba hamile miyim diye de içim içimi yiyor, hadi bakalım hayırlısı, bugün de bişey olmazsa çarşamba günü test yapıcam
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 13> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|