Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Birgül Karakoç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - adet düzensizliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumadet düzensizliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayzinim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayzinim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: adet düzensizliği
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 19:50
 Merhaba Birgül Hanım,
 ben 16 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonra 10. Ay adet oldum. Son aylarda adetim düzensiz olmaya başladı ..... son  adetimin üstünden 30. Gün oldum 3 gün sürdü ,,simdi biteli 18 gün oldu tekrar adetim. Neden olabilir?  Ne yapabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
dr. birgül karakoç Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dr. birgül karakoç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 09:13
MUTLAKA BİR KADIN DOĞUM HEKİMİ İLE GÖRÜŞÜN. dOĞUM YAPALI ÇOK OLMUŞ VE BU DÜZENSİZLİK ONA BAĞLANAMAZ. 
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
Yukarı Dön
gülceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülceren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 09:37
2 aydır adetim çok yoğun ve çok uzun sürüyor 
bitti derken lekelenmeler oluyor sonra gene adet devam ediyor 
bu neden olabailir. Geçen ay dr gittim simir sonucum temiz çıktı 
basit kistim vardı takip edelim dedi.biyopsi almak zorunda kalabiliriz  dedi 
neden böyle uzun sürer kanama genelde.Yani ne gibi sebeplerden dolayı kanama yoğun ve uzun sürer  Yumurta rezervim de azaldı FSH yüksek ondanda olabilir mi?
teşekkür ederim

evimde bir melek var
Yukarı Dön
dr. birgül karakoç Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dr. birgül karakoç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 10:12
Merhabalar
Kanamaların uzaması, yoğun olmasının birçok nedeni olabilir. Muayene ve ultrasonografi bulgularınız önemli. Miyomlar, polipler, yumurtalık kistleri, hormonal bozukluklar, kan hastalıkları, rahim iç çeperinde kalınlaşmalar ve hatta rahim kanserine kadar çok sebep sayılabilir. Bu nedenle gerekirse kan testleri, rahim içinden biyopsi bile yapılabilir. Doktorunuzla görüşmenizde fayda var. 
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.