adet düzensizliği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ayzinim
Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 19:50 |
Merhaba Birgül Hanım,
ben 16 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonra 10. Ay adet oldum. Son aylarda adetim düzensiz olmaya başladı ..... son adetimin üstünden 30. Gün oldum 3 gün sürdü ,,simdi biteli 18 gün oldu tekrar adetim. Neden olabilir? Ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
dr. birgül karakoç
Uzman Kayıt Tarihi: 02 Eki 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dr. birgül karakoç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
MUTLAKA BİR KADIN DOĞUM HEKİMİ İLE GÖRÜŞÜN. dOĞUM YAPALI ÇOK OLMUŞ VE BU DÜZENSİZLİK ONA BAĞLANAMAZ.
|
|
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
|
gülceren
Üye Kayıt Tarihi: 08 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2 aydır adetim çok yoğun ve çok uzun sürüyor
bitti derken lekelenmeler oluyor sonra gene adet devam ediyor bu neden olabailir. Geçen ay dr gittim simir sonucum temiz çıktı basit kistim vardı takip edelim dedi.biyopsi almak zorunda kalabiliriz dedi neden böyle uzun sürer kanama genelde.Yani ne gibi sebeplerden dolayı kanama yoğun ve uzun sürer Yumurta rezervim de azaldı FSH yüksek ondanda olabilir mi? teşekkür ederim |
|
evimde bir melek var
|
|
dr. birgül karakoç
Uzman Kayıt Tarihi: 02 Eki 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dr. birgül karakoç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar
Kanamaların uzaması, yoğun olmasının birçok nedeni olabilir. Muayene ve ultrasonografi bulgularınız önemli. Miyomlar, polipler, yumurtalık kistleri, hormonal bozukluklar, kan hastalıkları, rahim iç çeperinde kalınlaşmalar ve hatta rahim kanserine kadar çok sebep sayılabilir. Bu nedenle gerekirse kan testleri, rahim içinden biyopsi bile yapılabilir. Doktorunuzla görüşmenizde fayda var.
|
|
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|