Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL(rota aşısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACİL(rota aşısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ACİL(rota aşısı)
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2015 Saat 14:51
Merhabalar doktor bey. Araştırmaktan ve düşünmekten helak oldum resmen. Son çare sizi buldum araştırdm eski maillerinizi okudum ama karar veremedim ve fikrinizi merak ediyorum. Bebeğim ayın 12 sinde 4. Ayını dolduracak ve benim rota aşısından yeni haberim oluyor:/ çocuk doktorumuz rotarix markalı aşıyı hemen bugün yapalım dedi ama araştırmama göre ilk dozu 3.5 aya kadar yapılması gerekiyormuş. Bebeğimin 12 sinde 4. Ay aşıları var ve bugün rota aşısı olursa diğer aşıyla arasında 5 gün olacak. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen beni acil bilgilendirir misini?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2015 Saat 19:02
Gec kaldiniz, yaptiramazsiniz..
VE AYRICA; butun asilarla arasinda enaz 1 ay olmasi ve/veya ayni gun beraber yapilmasi mecburiyeti vardir.
Turk doktorlari ASI konusunda cok cahillerdir. Dikkatli olun.
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 02:03
Çok teşekkürler.. Yaptırmadım çok şükür ki. Keşke daha önce bilinçlendirilseydim:/ Virüs bulaşma korkusu ile bebeğimi insanlara korku ile yaklaştırmak zorunda kalıcam. Doktor bey kızım 10 gündür kaka yapmıyor. Siz 12 güne kadar bile olabilir demişsiniz. Peki 12 günü geçince hangi yolu izlememiz gerekiyor. Bebeğim daha önce 4 günde bir yapardı ve kıvamı tam istenilen gibiydi. Kabızlık problemimiz yok çok şükür.. Birde aşıları sağlık ocağında mı yoksa özelde mi yaptırma taraftarısınız? Bebeğim ağlarken katılıyor ve nefesi geri gelemeyecek, sağlık ocağındakiler de( az tecrübeleri olduğunu düşünüyorum) müdahale edemeyecekler diye çok endişeleniyorum.
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 02:04
Bebeğim sadece anne sütü alıyor
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 03:20
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 03:25
Doktor alerjik olduğunu söyledi. Sadece anne sütü alıyor nasıl alerjik olabiliryor dedim ve benim yediklerimden olacağını söyledi. Sizin yazılaeınızı okudum böyle birşeyin olmayacağını biliyorum. Peki bunlar nedir doktor bey sadece avuçlarında var. Çok soru sordum farkındayım ama kafama çook takılıyor. Eski maillerinizin hepsine bakamadım bebekten dolayı. Baktıklarımda da buna benzer birşey bulamadım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 03:57
Allerji ile en ufak bir ilgi-alakasi yok.. Turk Cocuk doktorlari, her bir halta Allerji derler.. Allerjiden baska bir HALT bilmezler.. Onu da, dogru-durust bilmezler.
1- Resimdeki (sol elindeki) dokuntuler; sag avuc icinde ve ayak tabanlarinda da varsa, "El,Ayak ve Agiz Hastaligi" olabilir. Bir tedavisi yoktur, 1 haftada yok olurlar.
2- Eger, dokuntuler sadece sol elde ise, sinek isirigidir, Fenistil jel surun.
Kakasina gelince, rahat oldugu surece, kac gun gecmis olursa olsun, KARISMAYIN...
Ilk sayfadaki; Yazarlar bolumunden, benim makalelerim arasindaki; "Yeni Doganin Ozellikleri" yazimi iyi okuyun.
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 11:51
Ayak tabanlarında yok. Sağ elinin avucunda da var fakat sol avucundakiler bitti gibi birşey. Kakasını hala yapamadı. Arada karnı ağrıyor gibi sızlanıyor ıkınıyor masum masum:/ gün içinde sıkıntı veriyor ama çokta huzursuz değil
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.