|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2015 Saat 14:51 |
Merhabalar doktor bey. Araştırmaktan ve düşünmekten helak oldum resmen. Son çare sizi buldum araştırdm eski maillerinizi okudum ama karar veremedim ve fikrinizi merak ediyorum. Bebeğim ayın 12 sinde 4. Ayını dolduracak ve benim rota aşısından yeni haberim oluyor:/ çocuk doktorumuz rotarix markalı aşıyı hemen bugün yapalım dedi ama araştırmama göre ilk dozu 3.5 aya kadar yapılması gerekiyormuş. Bebeğimin 12 sinde 4. Ay aşıları var ve bugün rota aşısı olursa diğer aşıyla arasında 5 gün olacak. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen beni acil bilgilendirir misini?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gec kaldiniz, yaptiramazsiniz..
VE AYRICA; butun asilarla arasinda enaz 1 ay olmasi ve/veya ayni gun beraber yapilmasi mecburiyeti vardir. Turk doktorlari ASI konusunda cok cahillerdir. Dikkatli olun. |
|
![]() |
|
Yagmurum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler.. Yaptırmadım çok şükür ki. Keşke daha önce bilinçlendirilseydim:/ Virüs bulaşma korkusu ile bebeğimi insanlara korku ile yaklaştırmak zorunda kalıcam. Doktor bey kızım 10 gündür kaka yapmıyor. Siz 12 güne kadar bile olabilir demişsiniz. Peki 12 günü geçince hangi yolu izlememiz gerekiyor. Bebeğim daha önce 4 günde bir yapardı ve kıvamı tam istenilen gibiydi. Kabızlık problemimiz yok çok şükür.. Birde aşıları sağlık ocağında mı yoksa özelde mi yaptırma taraftarısınız? Bebeğim ağlarken katılıyor ve nefesi geri gelemeyecek, sağlık ocağındakiler de( az tecrübeleri olduğunu düşünüyorum) müdahale edemeyecekler diye çok endişeleniyorum.
|
|
![]() |
|
Bebeğim sadece anne sütü alıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Doktor alerjik olduğunu söyledi. Sadece anne sütü alıyor nasıl alerjik olabiliryor dedim ve benim yediklerimden olacağını söyledi. Sizin yazılaeınızı okudum böyle birşeyin olmayacağını biliyorum. Peki bunlar nedir doktor bey sadece avuçlarında var. Çok soru sordum farkındayım ama kafama çook takılıyor. Eski maillerinizin hepsine bakamadım bebekten dolayı. Baktıklarımda da buna benzer birşey bulamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile en ufak bir ilgi-alakasi yok.. Turk Cocuk doktorlari, her bir halta Allerji derler.. Allerjiden baska bir HALT bilmezler.. Onu da, dogru-durust bilmezler.
1- Resimdeki (sol elindeki) dokuntuler; sag avuc icinde ve ayak tabanlarinda da varsa, "El,Ayak ve Agiz Hastaligi" olabilir. Bir tedavisi yoktur, 1 haftada yok olurlar. 2- Eger, dokuntuler sadece sol elde ise, sinek isirigidir, Fenistil jel surun. Kakasina gelince, rahat oldugu surece, kac gun gecmis olursa olsun, KARISMAYIN... Ilk sayfadaki; Yazarlar bolumunden, benim makalelerim arasindaki; "Yeni Doganin Ozellikleri" yazimi iyi okuyun. |
|
![]() |
|
Ayak tabanlarında yok. Sağ elinin avucunda da var fakat sol avucundakiler bitti gibi birşey. Kakasını hala yapamadı. Arada karnı ağrıyor gibi sızlanıyor ıkınıyor masum masum:/ gün içinde sıkıntı veriyor ama çokta huzursuz değil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|