Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duygu07
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 22:55 |
Yasemin canımmm çok geçmiş olsun canımmmm. Gerçekten çok zor bir dönem ama Yusuf Baran için erken başlamış canım  Sen neden ben siteye çok giremiyorum sanıyorsun   Evde bazen dengeleri koruyacağım diye manevi çökünkü yaşıyorum yahu   Hele bu dönemde kayınvalidem ve kayınpederim de şımartıyorlar nerdeyse her akşam dışarıda oynayıp eve sadece yemek yemeye ve yatmaya getiriyorum. Sana ne desem yalan vallahi. Kuzunun karkteri nasıl onu sen ayarlayabiliyorsun. Sadece baştan yenileceğin bişilere hayır deme ve hayırlarını çok tüketme. Evetlerin de dozajı olsun. Sürekli de evet olmaz ama bu önemli bir dönem ve ağlasa da atsa da kendini kararlı ol canım. Sizi çok çok öpüyorummmmm
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 12:27 |
kızlar gerçekten çok sağolun. ben ciddi anlamda korkmaya başlamıştım yusuf baranda bir sorunmu var diye ama demekki bütün çocuklarda yaşanıyormuş bunlar. sadece herşey gibi bu huysuzluklarda erken başlamış bizde
söylediklerinizi uygulamaya çalışıyorum, hepsini deniyorum. umarım birgün sonuç alırım
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 23:10 |
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 23:15 |
Emecek emmeyecek derdi biter,
Gazı başlar...
Gazı biter,
Dişi başlar,
Dişler ağrılı sancılı çıkmaya devam eder ardındaaaan
Ek gıda başlar ve hep muallakta kalır ama devam ederken...
Yürümeye başlarlar tehlikeli dönemler düşme tehlikeleri başlar o da biter, tam oh rahatladım accık derkeneeeee
Yasemin bak aklıma geldi bir anda yazıverdim canım. Nasıl beğendin mi güzelimmmmmm?  
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 00:24 |
duygu07 Yazdı:
Gazı başlar...
Gazı biter,
Dişi başlar,
Yürümeye başlarlar tehlikeli dönemler düşme tehlikeleri başlar o da biter, tam oh rahatladım accık derkeneeeee
Biz kadınlar müthişiz..  Tek hatamız böyle olduğumuzu zaman zaman unutmak.  ..
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2008 Saat 13:38 |
duygu07 Yazdı:
Gazı başlar...
Gazı biter,
Dişi başlar,
Yasemin bak aklıma geldi bir anda yazıverdim canım. Nasıl beğendin mi güzelimmmmmm?  
|
beğenmemmi tam beni anlatmışsın yani tüm anneleri 
kaderde vevlat dayağı yemekte varmış 
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2008 Saat 15:08 |
duygu07 Yazdı:
Korkma kız korkarsan anlıyor bu keçi inatlı tatlı yavrucaklar Benim arkadaşlar benim sabrıma hayranlarmış geçenlerde Nil bir ağladı bir çıldırdı sebepsiz yere... Sonra ben ilgilenmedim susmadı. Ardından bir bakış atmışım ve Sezin görmüş, bana aynen "Duygu ben bile korktum o bakışı annem de bana atardı" dedi. Ama vurmak yok asla canım. Gerçekten ters teper. Hatta öğrenir ve saldırganlığı herkese dener. Sakın vurma canım. Zaten kıyamazsın ama bakışlarını kullanmayı daha çok deneyebilirsin. Bir de babayla korkutmayı dene derim. Mesela Nil bişi tutturursa ben anne çok kızar diyorum sonra unutup yeniden istiyor tutturunca da babaya akşama seni bir bir anlatırım diyorum hemen avcunu açıp biyy biiyyy demeye başlıyor ilgisi dağılıyor iyi de oluyor. Babasına da akşamları tembih ediyorum bazı şeyleri ifade ederek o da otorite koyuyor umarım kolay geçer bu belalı iki yaş  |
Onu bende yapiyordum, o da beni taklit ediyordu "biiyyy biyyy" diye... Simdi gecti o  Babasindan hic korkmaz bizimki. Benden tirsiyor.  Bak bakim bana bir diyorum, gozunun icine icine bakiyorum, bakinca anliyor, gozlerini kaciriyor  Onu kontrol edemedigim tek yer babaannesinin yani  Babaannesine guveniyor, annen kizar yapma filan dese de o konu da onu da dinlemiyor biliyor ki kendini kayiracak...  Cok zekiler cook... Biz de cok fena geciriyoruz bu donemi. Leyla konu acmis orda da yazmistim...
|
|
 |