Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acillll yardımmmmm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacillll yardımmmmm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2008 Saat 22:39
Baranin yasini tam bilmiyorum meryemcim, alternatif olarak soyledim zaten.ceza degil de aciyi anlamasindan dolayi. Hansa hem odulden hem de cezadan anladigi icin yazdim. Ayrica Kadir beyin yazisinda okumustum, o dedi boyle yapin diye. sonuna da eklemis siz terbiye etmezseniz, gunu gelince elin cocugu terbiye eder diye. Kadir bey yazdigi icin onerdim Hayal'e.
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2008 Saat 22:46
canlarım teşekkür ediyorum hepinize.
aslında anlamıyor değil işine gelen herşeyi anlıyor baran maksat bize eziyet olsunLOL
Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 08:43
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

canım çok teşekkürler. ağlayınca dediğini yapmıyorum çünkü alışmasını istemiyorum.
çok yakınmışız gerçekten buyur gel beklerimSmile

yasemincim yanlış yazmışım canım 7 yıldır konyada yaşıyorum nazilliye sadece tatillerde gelebiliyoruz ama tanışmayı çok isterim canım sizinde eğer yolunuz konya taraflarına düşerse her zaman beklerim ve çok memnun olurum canım....
   ama allah izin verirse bu yaz değil seneye tayin isteyeceğiz ege taraflarına manisa olabilir inşallah egeye gelebiliriz herkesin kendi memleketi valla buralarda olmuyor inan tek başıma her yönden çok zorlanıyorum ailelerimize yakın olmak istiyoruz artık....
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 13:50

inşallah istediğiniz yer olur canım. aileden uzak çok zordur tahmin edebiliyorum

Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:13
evet helede çocuk olunca daha zor, 5 dk lığına bile bırakibilecek kimsen olmuyor çok zorda kalıyor insan hayırlısı bakalım artık allah hakkımızda neresi hayırlıysa oraya çıksın tayinimiz....
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:28
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Baranin yasini tam bilmiyorum meryemcim, alternatif olarak soyledim zaten.ceza degil de aciyi anlamasindan dolayi. Hansa hem odulden hem de cezadan anladigi icin yazdim. Ayrica Kadir beyin yazisinda okumustum, o dedi boyle yapin diye. sonuna da eklemis siz terbiye etmezseniz, gunu gelince elin cocugu terbiye eder diye. Kadir bey yazdigi icin onerdim Hayal'e.

evet anladım zaten daha büyük çocuklar için söylediğini.ben de dikkat  çekmek istemiştim küçük çocuklara yapılmaması içinSmile

ama yine de bu şekilde terbiyeye karşıyım.acıyı öğrenmesi için can yakmaya can yakmayla karşılık verilmesi daha başka olumsuz davranışlar edinmesine yol açabilir.Smile
eğitim öyle bi şey ki ekilen tohumların sonuçları ancak yıllar sonra görülebiliyor.o yüzden günü kurtarıcı çözümler yerine belki bizi daha zorlayacak daha yoracak çözümler üretmeli.böylece tatlı meyveler yiyebilelim.

ama yine de sana saygı duyarım iki çocuklu bir annasin benden daha tecrübelisin
.gün ne getirir bilememSmile

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:54
Dayakla ya da aciyla elbette terbiye olmaz. Buna bende karsiyim. Hele su dayak cennetten cikma lafina da cok sinir olurum... Ya da bir ceza verilecekse illa ki aciyla olmaz, sevdigi birseyi bir sure kisitlarsin yaptigina karsilik ya da hatasini anlayana kadar kusebilirsin, yaptiginin yanlis oldugunu anlatirsin vs vs. ornek cok.

Hansa beni uzdugunun farkinda olmasina ragmen uzuyor, yaramazliklarini yapiyor. Sen beni uzuyorsun, aglatiyorsun ben sana oyle mi yapiyorum deyip biraz tavir almis gibi yapiyorum, sonra gelip opuyor, ozur dilerim diyor. Babaannesinin yanindaysak, babaannesi, "bak anneni uzdun o da agliyor, hadi onu op, ozur dile" de diyor o da kosa kosa ozur dilemeye geliyor... Ozurden sonra yine devam ediyor bildigine o baska tabi TongueBig%20smile
Yuzumu kapatip aglamama hic dayanamiyor meselaLOL Tabi her zaman bunu kullanmak dogru degil, numara yaptiginizi caktigi anda isiniz bitti demektir LOL 

Bunlarin hepsi sadece bir ornek ve buyuk cocuklar icin gecerliWink
Estgf. meryemcim, akil akildan ustundur, sizinde benden daha iyi  bildiginiz cok sey olduguna eminim. Herseyden yeni yeni seyler ogreniyorum Wink
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 15:21
aslinda bu konu benim de cok ilgimi cekiyor du tesekkür ler yasemin umarim baran la kisa zamanda atlatirsiniz bu sorunlariCrycok zor bi dönem ama o kadar güzel cevaplar gelmiski daha yazacak bisey yok umarim sende ise yarar ben kizimda hep böyle seyler uygulamistim

bende oglumla bu ara  zordayim oda ablasiyla sürekli bi yaris icinde onun elindekini alamayinca atiyor kendini yere önceleri kafasini öne dogru vuruyordu ama gözlük takildiktan sonra geri ye atmayi daha uygun gördü sanirimLOLLOLLOL  ama bu bi sürec sakin olunca onlarda sakin bi sekilde atlatiyorlar bence Big%20smile kolay gelsin hepimizede deBig%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.