Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2008 Saat 22:39 |
Baranin yasini tam bilmiyorum meryemcim, alternatif olarak soyledim zaten.ceza degil de aciyi anlamasindan dolayi. Hansa hem odulden hem de cezadan anladigi icin yazdim. Ayrica Kadir beyin yazisinda okumustum, o dedi boyle yapin diye. sonuna da eklemis siz terbiye etmezseniz, gunu gelince elin cocugu terbiye eder diye. Kadir bey yazdigi icin onerdim Hayal'e.
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2008 Saat 22:46 |
canlarım teşekkür ediyorum hepinize.
aslında anlamıyor değil işine gelen herşeyi anlıyor baran maksat bize eziyet olsun
|
|
 |
sporcuanne
Kıdemli Üye
Puanlar: 1356
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 08:43 |
HaYaL Yazdı:
canım çok teşekkürler. ağlayınca dediğini yapmıyorum çünkü alışmasını istemiyorum.
çok yakınmışız gerçekten buyur gel beklerim  |
yasemincim yanlış yazmışım canım 7 yıldır konyada yaşıyorum nazilliye sadece tatillerde gelebiliyoruz ama tanışmayı çok isterim canım sizinde eğer yolunuz konya taraflarına düşerse her zaman beklerim ve çok memnun olurum canım....
ama allah izin verirse bu yaz değil seneye tayin isteyeceğiz ege taraflarına manisa olabilir inşallah egeye gelebiliriz herkesin kendi memleketi valla buralarda olmuyor inan tek başıma her yönden çok zorlanıyorum ailelerimize yakın olmak istiyoruz artık....
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 13:50 |
inşallah istediğiniz yer olur canım. aileden uzak çok zordur tahmin edebiliyorum
|
|
 |
sporcuanne
Kıdemli Üye
Puanlar: 1356
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:13 |
evet helede çocuk olunca daha zor, 5 dk lığına bile bırakibilecek kimsen olmuyor çok zorda kalıyor insan hayırlısı bakalım artık allah hakkımızda neresi hayırlıysa oraya çıksın tayinimiz....
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:28 |
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 14:54 |
Dayakla ya da aciyla elbette terbiye olmaz. Buna bende karsiyim. Hele su dayak cennetten cikma lafina da cok sinir olurum... Ya da bir ceza verilecekse illa ki aciyla olmaz, sevdigi birseyi bir sure kisitlarsin yaptigina karsilik ya da hatasini anlayana kadar kusebilirsin, yaptiginin yanlis oldugunu anlatirsin vs vs. ornek cok.
Hansa beni uzdugunun farkinda olmasina ragmen uzuyor, yaramazliklarini yapiyor. Sen beni uzuyorsun, aglatiyorsun ben sana oyle mi yapiyorum deyip biraz tavir almis gibi yapiyorum, sonra gelip opuyor, ozur dilerim diyor. Babaannesinin yanindaysak, babaannesi, "bak anneni uzdun o da agliyor, hadi onu op, ozur dile" de diyor o da kosa kosa ozur dilemeye geliyor... Ozurden sonra yine devam ediyor bildigine o baska tabi   Yuzumu kapatip aglamama hic dayanamiyor mesela  Tabi her zaman bunu kullanmak dogru degil, numara yaptiginizi caktigi anda isiniz bitti demektir Bunlarin hepsi sadece bir ornek ve buyuk cocuklar icin gecerli  Estgf. meryemcim, akil akildan ustundur, sizinde benden daha iyi bildiginiz cok sey olduguna eminim. Herseyden yeni yeni seyler ogreniyorum 
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2008 Saat 15:21 |
aslinda bu konu benim de cok ilgimi cekiyor du tesekkür ler yasemin umarim baran la kisa zamanda atlatirsiniz bu sorunlari  cok zor bi dönem ama o kadar güzel cevaplar gelmiski daha yazacak bisey yok umarim sende ise yarar ben kizimda hep böyle seyler uygulamistim
|
|
 |