Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
|
Konu: acilll Gönderim Zamanı: 02 Şub 2013 Saat 21:32 |
Hocam saygılar.3,5 yaşındaki oğlumun pipisinden iltihap akmış.külotu yemyeşil.sünnet yapılan bölge olduğu gibi kızarık ve şişmiş.çok acıyo dedi.ne yapayım.haftasonu girdi.acile mi götürsem.bactroban pomat olsaydı onu sürcektim.sizin öneriniz olur diye danışmadan edemedim.mikrop kapmış sanırım.yada ne sebep oldu.. .bilgi lütfen.saygılar...
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118188
|
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 00:11 |
Gordugunuz sivi, "SMEGMA" denilen ve penisin boyun kismindan salgilanan bir sividir. Haftada bir temizlemeniz gerekirdi. Birikince, sunnet derisini tahris etmis.. Hemen sabunlu-sicak su ihtiva eden bir kuvete oturtun ve pipiyi temizleyin. Dikkatlice sunnet derisini; geri cekip, icini de temizleyin, 1 gunde duzelir.
|
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 11:36 |
hocam üroloji hocamı vardı.ona danışmıştım.çocuk cerrahisi görsün deyince alıp dr.a götürdük.bakmadılar b,le.idrar tahlili olmadan cerrahi uzmanını çağıramayız dediler.inanın gece 00,30 a kdara 2-3 saat su içirip çiş bekledik.yapmıyo.çocuk işte.bi bakıp ilaç yazılsın gidelim dedik.hemşire oldumu bile söyledim.sallamadılar.bende Kadir hocam cevap yazmıştır gece.sabah uygularız dedim eşime .eve döndük.dediğiniz gibi bi kez daha şarlatanların elinden kurtulduk.yıkamıştım sıcak sabunlu suyla gece.aklımda maillerinizden kalmıştı.sabah çok daha iyi gördüm.çişini de rahat yaptı.ellerinizden saygıyla öpüyorum.allaha emanet olun.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 19:38 |
Goruyorsunuz; adamlar, kac senelik (sozum ona) doktor, hala erkek cocuklarinin, kizlar gibi "sistit" olamayacagini bilmiyorlar. Veya domuz gibi biliyorlar da, islerine gelmiyor... Illede idrar tahlili istemelerindeki sebep; idrarda 3-5 Lokosit goruldu diye IYE teshis edip size "git-gel" muamelesi cekecekler.. Daha dogru durust; tahlildeki "Nitrit'i" degerlendirmekten aciz insanlar, Cerrah veya Urolog diye ortaya cikiyorlar. Allah yardimciniz olsun. Saglik politikasi artik oyle kotu bozulduki, duzelmesine imkan yok, zira elde bunu yapacak kalitede ogretim uyesi kalmadi..
|
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 00:07 |
Saygılar hocam.oğlumun pipisi hala biraz şiş.sünnetli bölgeyi geri çektiğimde acıyor diyor.zorla sıyırıp bakıyorum.çok kızarık.akıntıyı da külotlarında görüyorum.ne yapmalı.içim acıdı o kızarıklığı görünce.çişe gitmek istemiyor.suyu da az içiyor.öneriniz olurmu.tekrar saygılar...
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 03:05 |
Sicak, sabunlu su icinde oturtun. Agrisini alir ve rahat idrar yapmasini saglar. Thiocillin pomat ; gunde 3x1 surebilirsiniz.
|
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 12:03 |
hocam çok özür dilerim.sabun dediniz.çocuğun saç ve vucut şampuanı olurmu.yoksa bizim kullandığımız beyaz sabunmu...
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 18:42 |
Bildigin, beyaz sabun.
|
|