|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ygt
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Acill yardım lutfen(ateş)Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 05:19 |
|
İyi geceler doktor bey. Sizi yeni buldum. Oğlum 6 gun önce 2 gün atesliydi hastaneye götürdüm üst üste 2 gün calpol verip yolladı kantahlili yapmadı. Sonra 2. Günün aksami hastaneden geldikten sonra ateşi en son ölçüsünde 39 du. Hazırlanıp çıkıcak ken oğlum fenalık geçirdi. En yakın hastane 2 dk hastane ye gittiğimizde kendimde ymis. Orda yapılan tahliller de cpr: 96 plt 120 çıkmış. Sonra başka hastaneye gönderdiler orda serum verdiler 1 gece yatırılarak çıktılar. Tekrar tahlil yapmadılar. Cuma tekrar götürdüm kan tahlili yaptırdık cpr düşmüşüm diye bu sefer doktor plt nin düşük olduğunu 85 olduğunu söyledi bi daha kan aldırdı bu sefer 87 cikti. Bi değer daha düşük olsa korkardım ama tek plt düşük bunun sebebini bilmiyorum hematoloji gidin dedi pazartesi sabah gidicem ama delirmec üzereyim yavrum 1.5 yaşında. Sebeplerin bakınca korkuyorum. Size resimlerine atarım sonuçların lütfen bi bakarmisin iz. Ayrıca ateşten azından ve çenesini yara çıktı. Çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 18:25 |
|
Tahlillerin tamamini yazabilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|