|
Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 479 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 14:17 |
Hocam merhaba kızıma 3 gündür tuvalet eğitimi veriyorum kızmayın artık 4 yaş da bitti...milk günler az az idrar sık sık...yapiyodu ...yaparken aciyo diyordu bı yaptimidq bayağı yapiyodu ...ama şimdi dün akksamdan beri idrarini yaptiramadim iki damla dışında halbuki su.sut içti ara ara
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 479 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam az önce yine oturttum. Kalkmak için direndi ama zorlayınca aciyooo korkuyorum diyerek yaptı normallmidir acıması bn sıcaktır diye düşündüm ama siz en iyisini bilirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabirli olun, boyle boyle alisacak.
Ne yani bunun da ilaci veya tedavisi mi var zannediyorsunuz??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hayır acaba bı sıkıntı mı var diyo aciyo falan deyince ...size yazdıktan sonra kendi tutigunu farkettim teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|