|
Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2022 Saat 15:03 |
Hocam merhaba sabah baska sorunun altina sordum simdi toparlayip sormak istiyorum...dun geceden beri 40 a gelmeyen ates halsizlik sadece bir kere ateş düşürücü verdim ....tekrar cikti su an kendiliginden gitti ates ama baya sulu kaka yapti kokulu ...saglik ocaginda randevumuz vardi gitmedim..
Kusma yok ... antibiyotik gerekirmi su an
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam saglik ocagina gittik bogaz hafif kizarik dedi ...ates düşürücü yu duzenli kullan buna ragmen ates cikmaya devam edersek bakteriyel diyebiliriz dedi ..tahlil falan gerkir dedi ...sun bol su patates muz ... ateş düşürücü dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN "ateş" hakkında söylediği uydurma bilgilere itimad etmeyin.
Ateş ile uğraşmayın. Ateş ile ilgili makaleleri yazarlar kısmından okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Okudum ama inatci ates bakteriyel olur eger virüs kaynakliysa atesi ilacla duzene gorer diyince tatmin oldum...ates hep yuksek seyrediyo korkuyorum yineded
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam simdi aklima geldi...pazar günü tavuk sote yapmistik. Ama pisirirken suyu sümüksü olmustu biraz yedikten sonra aklima geldi gerisini doktuk...hasta olan kizim iki parca yemisti esim de basim karnim agriyo demeye basladi...somelanna olabilirmi baya gun gecti ama ...napmaliuim oyleyse...kizomda karin agriysiyla kokulu sulu kaka ikikere yapti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ateşin hiçbir şekli "tehlikeli" değildir. Türk doktor uydurmalarına kanmayın. Popolarından uyduruyorlar.
2- Bu saatten sonra, ne yedi, ne yemedi, hiçbir önemi yoktur. Sonuçta mikroplu bir gıda yemiş. Sakın ilaç/Antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Sabirla cvb verdiginiz icin Allah razi olsun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam affınıza siginarak bisey daha soak ostedim ablam icinn....40 yasinda bir ay olmasa diger ay mutlaka hasta eli kolu kalkmiyo titreme agri vss. Neden olabilir birkere tahlil yapildi ciddi bisey cikmadi
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 02 Ağu 2022 Saat 23:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|