Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Acil hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acil hocam
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 20:39
Hocam sizi çok rahatsız ediyorum kusurabakmayin ama hastaneye gidip doktorların elinde kızımı rezil etmek istemiyorum. Hocam kızım tam 15 gün önce domuz gribi geçirdi tam geçti dedim arazlari yeni bitiyordu öksürük vs  sizin sayenizde hiç ilaç kullanmadim .Hocam fakat kızım dün 38 le başlayan ates bugün 40 kızım uykudan gözlerini açmıyor hiç bir şey yiyip içmiyor acile gidip kan tahlili yaptırmama gerek var mı wbc bakılsın diye. Domuz gribi geciren bir daha domuz gribi geçirmez dediniz Hocam şuan kızımın düşmeyen atesi neye bağlı bilmiyorum korkmaya başladım 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 21:08
Hocam şuan kızımla oyun oynayan 3 çocukta atesi 40 kızımdan önce onlar ateşlendi doktor test yapamdan domuz gribi olabilir demis onlara .büyük ihtimal kızıma çocuklardan bir şey bulaştı ama beni düşündüren kızım domuz gribi geçirdi onlar domuz gribiyse kızıma geçmez öyle dediniz şuan hocam korkum evde böyle duruyorum kötü bir şey var da .. Ben mi geç kalıyorum diye düşünüyorum ne olur hocam size yazmaktan başka elimden şuan bir şey gelmiyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119254
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 23:49
Kac gunden beri HER GUN anlatiyorum!!! 
Domuz Gribi olsa ne yazar, Influenza virusu olsa ne yazar!! Yapilacaklar AYNI! 
Turk doktorlari asla Grip teshis etmezlerdi ama gunumuzde, virusler icin; pahali testler ve ilaclar ciktigindan
 beri "Grip sevici" oldular!
Bugunden geriye giderek yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2025 Saat 23:53
Kadir hocam inanin gripten korkmuyorum tek korkum düşmeyen ateş ilk kez başımıza 15 gün önce domuz gribinde geldi şuan 15 gün sonra tekrar düşmeyen ateş suan gece 12 oldu hocam 24 saattir atesi tek 39 u gördü hiç düşmedi acaba diyorum bakteriyel bir sey varda ben mi geç kalıyorum yeter ki tek grip olsun ben sabırla beklerim . Bir sey varsa tedavisine geç kalırsak kendimi çok suçlu hissederim çünkü eşim çok kızıyor çocuk yanıyor ateş 40 kafası kalkmıyor sen hala başında bekliyorsun hastaneye gitmiyoruz diyor 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:26
Daha KAC DEFA anlatmam lazim!! 
Dili pembe ise, Grip dir bir sey gerekmez. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 47 Dakika önce Saat 23:27
Hocam bugün 3 gün kızımın atesi hala düşmüyor özellikle geceleri çok zor geçiyor 39.3 inmedi bugün inanın bütün sitede ki soru cevapları okudum sürekli beta virüsünü araştırdım diline bakıp duruyorum hocam tek ben mi anlayamıyorum bilmiyorum dili paslı mi değil mi ama hocam ağzında koku yok boğazlarina bademciklerine bakıyorum hiç kızarıklık dahi yok ama dilini bir türlü anlamadım 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 41 Dakika önce Saat 23:33
    "  okudum sürekli beta virüsünü araştırdım "
Hayir, okumamissiniz!! 
Okusa idiniz, Streptokok bakterisine, Turk doktorlar gibi; "beta virusu" DEMEZDINIZ!
1- Yazarlar kismindaki makaleleri.
2- Forum kismindaki "Sabit Forum yazilarini"
3- Guncel soru-cevaplari, bugunden geriye giderek okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 37 Dakika önce Saat 23:37
Hocam inanın Google bilr beta kızıl strepkok a virüsü yazdım bir sürü dil fotoğrafları baktım ama hala anlayamadım bir soru cevapta birisi 3.gun döküntü oldu yazmis hocam bizde döküntü De yok eğer bunun tedavisine geç kalırsam kalp sorunları olur mu antibiyotik tedavisi almayan bu hastalığı öylece atlatanlar için çok kötü şeyler okudum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.