|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gboynukisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gboynukisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2018 Saat 18:19 |
Merhaba hocam öncelikle bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. 5buçuk ve 2buçuk yaşlarında kızlarım var ikisininde burun akıntıları ve öksürükleri var uzun süredir hiç ilaç vermedik ama dün büyük kızım geceyi 39u geçen ateşle geçirdi ilaç vermedim sabah inmişti ama öksürük boğuk sık ve daha büyük bi hal aldı göğsünün ağardıpını söyledi gözleri çapaklandı ve altları morardı şiş yarın uçak yolculuğumuz var diye bugün ikisini de dr a götürdüm büyük için boğazı kızarık sinüsleri ve ciğeri dolu gibi dedi kan ve Boğaz tahlili ayrıca ciğer ve sinüs filmleri istedi küçük için geniz akıntısı var sadece Boğaz kültürü istedi her ikisininde temiz çıktı hocam büyük için cempes verdi (ateş 3günğ geçerse) asist ibu fort tantum Verde illiadin tobrased verdi küçük için yine ateş olurda uzun sürerse diye azomax illiadin asist ve deloday verdi hocam büyüğün ateşi tekrar geldi vücudu ağardığı içinde dolven verdim uyudu bir de her ikisi için illiadin kullandım diğerlerini kullanmadım henüz yarın yolculuk var çok çaresizim bu öksürük daha ciddi boyutlara gider mi bir de bu kadar uzun süre geniz akıntısının olması deloday kullanmamızı gerektirir mi? Vicdan yapıyorum😔
Çok uzun yazdım kusura bakmayın şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120456 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Tek baslarina Asist ve Deloday bile 5-7 gunde hiriltilara, sikintili nefes almalara sebep olurlar. Hele yan yana kullanilmalari doktorun cok "saglamci bir sahtekar" oldugunu gosterir.. Ayrica; Iburamin Fort ve benzerleri ASLA cocuklarda kullanilamaz.. Her iki cocuk da GRIP geciriyor. TURK doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler. Bu sahtekarlardan uzak durun.. Hicbir dediklerini de yapmayin.. Sakin Rontgen filan da cektirmeyin.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. |
|
![]() |
|
gboynukisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gboynukisa
Merhaba hocam biliyorum kızacaksınız ama büyük kızım ateşi inatçı bir şekilde devam ediyor müdahale etmesek ateş 40 geçiyor dolayısıyla 6 sa bir dolven veriyoruz öksürükte aynen devam çaresizlikten cempes e başladık bugün kullanalı 3gün oldu ateş aktif bir şekilde devam ediyor napcağımı şaşırmış vaziyetteyim küçük olanında ateşi 2 gündür aktif başladı sökemediği balgamlı öksürük var azomax başlamadık ikisinde de hiçbir öksürük şurubuna başlamadım ama büyük kızımın ateşi 6 gün oldu küçükte aynı mı olacak bu balgamlı öksürükleri nasıl geçecek? Cempes i şimdi kessek bugün 3.gün daha kötü bi hal olur mu 5 güne tamamlamam mı gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120456 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdiye kadar yazdiklarimdan bir sey anlamadiniz ise, benim diyebilecegim baska bir sey yok... Antibiyotik kullandiginiz icin, daha da beter olacaklar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gboynukisa
Hocam anlıyorum ama panik oldum inatçı ve günlerce süren bi ateş olunca bu şekilde davrandım sadece sorum şu antibiyotik bugün 3.gün idi kezsek bi sıkıntı olur mu? Bu konuyla ilgili bazı Yazılar var da tedavi yarım bırakıldığında vücut direnç kazanıyormuş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
".... Bu konuyla ilgili bazı Yazılar var da tedavi yarım bırakıldığında vücut direnç kazanıyormuş ..." Ben size ne diyeyim!!! Benim haricimdeki yazilari okursaniz, haliniz boyle perisan olur.. 1- Bir kere; Antibiyotiklerin erken birakilmasi ile, VUCUT DEGIL, bakteri direnc kazanabilir, oda hemen bir seferde olmaz.. 2- Sizin durumunuzda, hastalik yapan bir BAKTERI YOK KI, erken kesmekle direnc kazansin!! Hemen kesin..... Benim yazilarim sadece bu Forum dakiler degil.. Ilk sayfadaki "Alt Forum" yazilarini da okuyun, on sayfadaki "Yazarlar" kismindaki makalelerimi de okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|