Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aciil  bilgi lütfeennn
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAciil bilgi lütfeennn

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Konu: Aciil bilgi lütfeennn
    Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 08:57
Arkadaşlar,

Aranızda çocuğu su çiçeği yada benzeri bir şey geçiren varmı?

Kızımda geçen perşembe itibariyle çenesinde kızarıklıklar oldu,şeftali alerji yaptı diye düşündüm ama değil,su çiçeği gibi belirgin lekeler ortası su dolu,ortası sönünce çukur oluyor.Dudağının yanındakini dilini sürtmekten uçuğa dönüştü,ama diğerleri uçuk değil,sanki artıyor,ama sadece o bölgede var?

Ne olabilir bilmiyorum,yarın en yakın ilçeye doktora götüreceğim.Bunun gibi bir sorun yaşayan lütfen yazsın.

Teşekkürler.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 09:14
Çok geçmiş olsun öncelikle canım, ben şubatta geçirdim. İlk önce sırtımda belirmişti. Ardından karnımda ve en son artık yüzümde oluştu. Bence acil doktora gidin canım. Yarını beklemesen sanki daha iyi olabilir diye düşündüm ama yoksa tabi ki yarını beklemelisin. Çok önemli bir konu var canım. Deri hastalıkları hep birbirine benziyor ve hiçbirini kolay anlayamayabilirsin ancak doktor o da büyüteçle falan bakınca çok iyi anlıyor. Çıplak gözle bazıları asla çözülemiyor. O sıralarda ben çok araştırmıştım ondan diyorum canım.
Bu arada küçük de olsa büyük de olsa ilk günler kuluçka döneminde ateşlenme yapıyor ve çok ama çok huzursuz oluyor. Dediklerin su çiçeğine benzese de ağız kenarlarında olması uçuk çenesinde olması uçuğun değişik yerde çıkmasına da benziyor. Dedim ya görmeden anlamak bizim için asla mümkün değil. Çok geçmiş olsun canım
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 09:21
Teşekkür ederim  Duygu'cuğum ilgine.

Yarını beklemek zorundayım,eşimin sınavı var,çocukla ilçeye otobüsle gitmek zor olacak,indikten sonra yürümek zorundayım...1 haftadır sadece 3 tane var,ama belirsiz minik kızarıklar da oluşuyor.Ense ve kulak arkasında yokConfusedUmarım ciddi bişey değildir.

Star
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 09:27
Bana göre su çiçeği değil canım. Öyle olsa 3 gün kadar ateş veya yorgunluk ardından da hemen döküntüler geliyor. Öyle bir şey ki bir sabah uyanıyorsun yüzün vücudun heryerini kaplamış oluyor.Dead Umarım dediğin gibi ciddi bir şey değildir.Star
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 10:24
Sunacığım ben burayı görmedim...sen güzelce anlatmışın bende geçmiş olsun top. de kısaca özetlemişim..Tongue çitft oldu..Wink

tekrar geçmiş olsun ....
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 10:25
Geçmiş olsun Sunacığım Clown
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 12:47
Geçmiş olsun Suna. Bence su çiçeği değildir, rahat ol. Ama yine de doktora bir göster meleğini. Öpüyorum ikinizi deClown
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2008 Saat 12:57
muhtemelen su çiçeği değildir.bende 20 yaşımda geçirdim su çiçeğini.önce ağrı,vücüdumda halsizlikle başladı.Sonra kollarımda, göğsümde,yüzümde çıktı 2 günde arttı.Ateş yaptı ve çok kaşındı.belki başka birşeydir.geçmiş olsunClown 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.