acemice :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
piraye38
Üye Kayıt Tarihi: 26 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Konu: acemice :) Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:11 |
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.yeniyim formda ve pek form kullanmasınıda bilmiyorum.ben 6.hastalıkla ilgi yazıları bulmaya çalışıyorum.18 aylık bir oğlum var dr.kadir beyi takip ediyorum genelde.eski yazılarıma ve maillerime bakın diyor ama bulamıyorum.soru cevap şeklindeki yazıları takip ediyorum bu seferde fransız kalıyorum :))mesela cold mix yazmış bir cevabında 20dk coldmix aradım :))6.hastalıkla ilgili yazılara nası ulaşabilirim ve eski makalelerde buna dahil.sevgiyle kalın.
|
|
yine seninle geldi hayat...
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:16 |
merhaba canım 6.hastalık anlayamadım aradığın konunun adını yazarsan sana hemen yarımcı olabilirim.
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:17 |
Merhaba canım altıncı hastalıkla ilgili bir link ekliyorum
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:21 |
Bundan sonrada aramak istediğin konu icin Forumun sağ üstünde bulunan butonlarımızı kullanabilirsin
Gelişmiş Arama Arama
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:41 |
Gelismis arama çalışmıyor be Gülsencim. Ne zaman ihtiyacım olsa olumsuz yanıt alıyorum aramadan her türlü :) Ne yazsam hiçbir şekilde bulmuyor, aradığınız bulanamadı diyro sürekli.
|
|
nurdan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1897 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:45 |
bende aradığım şeyi bulamıyorum.. gelişmiş aramada hata var gerçekten... arama biraz daha iyi gelişmişe göre..
|
|
Gülsen
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:48 |
Kızlar ben az önce gelişmiş arama yaptım buldum
Belkide serverdan kaynaklıdır bu kısmını bilemiyorum Acemiyim daha
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 20:54 |
kızlar bende az önce denedim aradığımı buldum tahmini arama mesela 6 aydan bu yana ve üye adına göre onları ayarlayın bir deneyin bakalım olacak mı? arada ban da hata diyor aradığımı bulmakta zorlanıyorum
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|